ne skriva oduševljenje!

Maja Šuput ima dobar razlog za ovakav osmijeh, a svi su primijetili i da posebno blista: "Nitko sretniji od nas"

Maja Šuput osma emisija TLZP - 3 Maja Šuput osma emisija TLZP - 3 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput osma emisija TLZP - 3 Galerija

Maja Šuput je na Instagramu objavila fotografiju sa svadbe na kojoj je nastupila u zanimljivoj plavoj haljinici sa šljokicama.

Pjevačica Maja Šuput s godinama je stekla nadimak "kraljice svadbi", a sada se nakon dugo vremena vratila svojim omiljenim gažama i ne krije koliko je zbog toga sretna.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

"I opet sviramo. Nitko sretniji od nas, sezona vjenčanja na najjače", napisala je na svojem Instagramu uz fotografiju na kojoj nasmijana pozira u zanimljivoj plavoj haljini sa šljokicama, a njezini obožavatelji su odmah primijetili da posebno blista.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Prezgodna", "Obožavam te vidjeti kad pjevaš", "Kraljice", "Jako si lijepa", "Očaravajuća", samo je dio komplimenata koje je Maja dobila ispod fotke, a skupila je i preko 10 tisuća lajkova.

Nisu izostale ni pohvale na račun njezine figure tri mjeseca od poroda koju je ranije ovog mjeseca pokazala i u kupaćem kostimu.

Podsjetimo, Maja je sredinom ožujka ove godine rodila sina kojeg su ona i suprug Nenad Tatarinov nazvali Bloom, a do samog kraja trudnoće radila je bez odmora i vodila je zadnju sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj je pobijedio Saša Lozar.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: AFP) +5 Jerry Hall (Foto: AFP) Zanimljivosti Bivša manekenka za kojom su ludjeli i slavni pjevači skrasila se s 90-godišnjim mogulom, zli jezici ih uopće ne zanimaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene