''On me odgojio''

Našoj zgodnoj pjevačici na ovakvoj formi mogu pozavidjeti i svjetske zvijezde, a evo u čemu se krije tajna njezina izgleda

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić peta emisija TLZP - 2 Maja Bajamić peta emisija TLZP - 4 Maja Bajamić četvrta emisija TLZP - 4 Maja Bajamić četvrta emisija TLZP - 2 Maja Bajamić četvrta emisija TLZP - 1 Maja Bajamić treća emisija TLZP - 1 Maja Bajamić treća emisija TLZP - 1 Maja Bajamić treća emisija TLZP - 3 Maja Bajamić druga emisija TLZP - 5 Maja Bajamić prva emisija TLZP - 1 +0 Maja Bajamić prva emisija TLZP - 2 Galerija

Maja Bajamić na Instagramu je otkrila tajnu svog dobrog izgleda i u čemu najviše uživa.

Top-formi naše domaće pjevačice Maje Bajamić slobodno mogu pozavidjeti i njezine svjetski poznate kolegice, od kojih je neke utjelovila i u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a sada je na Instagramu otkrila u čemu se krije njezina tajna.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

"Sport. Cijeli život. Odgojio me. Formirao. Osnažio. Ohrabrio. Dao disciplinu. Unaprijedio moje kreativno biće. Dao slobodu pokreta. Beskrajnu izdržljivost i mogućnosti da svoje duhovno formiram i ispoljavam fizički, materijalno. Judo, odbojka, ples, boks. Posljednje dvije godine život mi je donio prijatelja i trenera. Hvala što radiš sa mnom, što se brineš o meni i motiviraš me kad sam ‘mrtvo tijelo’. Što me vratiš kada u glavi odlutam u kabaret, studio ili na pozornicu tijekom treninga i što poštuješ kad sam ‘u svom svijetu’, kada mi se događa kreacija. Mimo svih probi svih vrsta, studijskih i TV snimanja , putovanja i nastupa, ludila, korone i selidbi, ja idem na trening i to je tako cijeli život. Tjera me nešto. Moram. Hvala treneru za stručnost, prijateljstvo i podršku. Čeka nas još puno toga. Najsretnija sam sama i bosa u dvorani. Nema tu glume niti specijalnih efekata. To je ljubav, ne đir. Brinite se o svom tijelu i volite ga. Treba vam biti snažan štit i hram. I za kraj, citirala bih svoju čarapu: ‘Trust your intuition’", napisala je Maja u podužem statusu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Bajamić (@maja_bajamic)

Uz to je objavila i nekoliko fotografija s treninga i dobila brojne pohvale.

"Presavršena", "Seksi i jaka Maja", "Lijepo, Majo", "Prelijepa si", "Bravo, Majo, samo jako", "Kraljice Majo", "Prirodna ljepota, prekrasna i zadivljujuće lijepa", "Definitivno žena broj jedan u Hrvatskoj, najljepša i najzgodnija", "Seks-bomba", samo su neki od laskavih komentara koje je dobila.

Maja svoju top-formu pokazuje iz tjedna u tjedan u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem nas oduševljava svojim umijećem transformiranja u slavne glazbenice i glazbenike.

 

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 29. svibnja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene