samozatajni glumac

Život njegova problematičnog brata dobro je poznat, no o njemu se malo zna, osim da dobro izgleda bez majice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luke Wilson mlađi je brat Owena Wilsona, koji se borio s ovisnostima i imao turbulentne veze.

Luke Wilson (49) rijetko se pojavljuje u javnosti, no kada to čini, gotovo uvijek je bez majice i na plaži jer voli plivati i baviti se tjelovježbom. 

Pogledaj i ovo showbuzz Zgodan i u 49. godini Najpoznatiji je kao mlađi brat slavnog glumca, ali javnost ga pamti i kao šarmera zavodljiva osmijeha

Mlađi brat problematičnog Owena Wilsona (51) viđen je u kalifornijskom gradu Santa Monici. Papparazzi su ga uhvatili tijekom presvlačenja na plaži nakon što je odradio plivački trening. Glumac je uvijek u odličnoj formi i godinama nije promijenio svoj izgled, već ponekad malo pusti bradu i dobio je pokoju sijedu. 

Luke, koji je najpoznatiji po komedijama "Plavuša s Harvarda" i "Charliejevi anđeli", samozatajan je i malo se zna o njegovu privatnom životu. Prema pisanju stranih medija, nije se nikad ženio i nema djece, a posljednja njegova veza je bila s košarkašicom Meg Simpson te je potrajala od 2008. do 2014.

No njegov brat Owen potpuna je suprotnost i privlači pozornost problematičnim privatnim životom. Borio se s ovisnošću o alkoholu i drogi, a ima troje djece s tri različite žene. Dok se sa sinovima druži, s dvogodišnjom kćerkicom Lylom Aranyjom ne želi imati veze i samo je pristao na plaćanje mjesečne alimentacije od 25.000 dolara. 

Inače, Luke je posljednjih mjeseci radio na snimanju serije "Stargirl", čija je premijera odgođena zbog koronavirusa. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene