Sestrinim stopama

Mlađa sestra modne ikone šetkarala u badiću neobičnog kroja i istaknula obline, a od čaše se nije odvajala ni u moru

Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Instagram) Lottie Moss (Foto: Instagram) Lottie Moss (Foto: Instagram) +0 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Galerija

Lottie Moss krenula je stopama svoje slavne sestre Kate, a nakon što je karantenu provela u Londonu, jedva je dočekala ljetni predah.

Polusestra slavne manekenke Kate Moss, 22-godišnja Lottie, jedva je dočekala da mjere zbog pandemije koronavirusa popuste te je odmah krenula na odmor. Otputovala je na grčki Mikonos, gdje su je u društvu prijatelja uživala u morskim radostima dok su je paparazzi fotografirali.

Pogledaj i ovo showbuzz samo da se priča! Postala je majstorica u odabiru što manje odjeće, no čak ni ovako provokativna izdanja neće je izvući iz sjene puno slavnije sestre

Spremno je pozirala u bikiniju neobičnog kroja s osmijehom od uha do uha, a u ruci je imala koktel dok je uživala u moru.

Iako se posljednjih mjeseci šuška da je Lottie u vezi s DJ-em Romanom Kempom, na plaži su je uhvatili u društvu lovca na talente, Eda Pagea. "Roman je oduvijek govorio da mu je Lottie predivna te je napokon skupio hrabrosti te ju je pozvao na spoj. U kontaktu su već neko vrijeme", rekao je izvor blizak manekenki za Daily Mail.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨🇬🇷 @absolutemykonos @iamgia

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Lottie je karantenu provela tako da je radila na sebi, a govorila je kako želi postati "najbolja verzija sebe". Često se vidjela i sa slavnom sestrom Kate Moss. Cijelo vrijeme izolacije golicala je maštu svojih obožavatelja fotografijama koje je objavljivala na Instagramu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Viktorija Rađa (Foto: IN Magazin) Celebrity Viktorija i Dino slave godišnjicu braka, on se prisjetio kako su izgledali na dan vjenčanja i pokazao tko je bio s njima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene