Ružan završetak

Što je pošlo po zlu? Njihova je ljubav nekad bila jača od svega, a danas joj se on ne smije približiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor našli su se u središtu pažnje domaće javnosti nakon obiteljskog incidenta.

Domaću je javnost zaintrigirala priča o nasilju u obitelji bivšeg nogometnog reprezentativca i izbornika mlade reprezentacije Ognjena Vukojevića i njegove supruge, bivše Miss Hrvatske Andreje, djevojački Ćupor. Podsjećamo, on je završio na policiji nakon je što je u alkoholiziranom stanju prijetio supruzi, njezinoj majci i sestri, a nakon svega određena mu je i mjera zabrane pristupa bliže od 200 metara.

Njihova ljubav počela je još davne 2008. godine u vrijeme kada je Ognjen bio igrač ukrajinskog Dynamo Kijeva, a Andreja je tada živjela u Zagrebu, odakle se nakon nekog vremena preselila u Kijev kako ne bi bili daleko. Veza im je djelovala kao savršena, ona je u intervjuima pričala kako im je lijepo i da se uopće ne svađaju. Međutim, dvije godine kasnije veza je pukla i ljubavi je došao kraj.

U međuvremenu je svatko bio krenuo svojim putem, no 2014. godine par se pomirio, a 2016. su izrekli sudbnonosno da u jednoj zagrebačkoj crkvi. Kao kruna ljubavi iste godine rodio im se sin Luka i to kaj najljepši pokolon za Ognjenov 33. rođendan.

Što je pošlo po zlu ovog popularnog domaćeg para možemo samo nagađati, a pravu istinu zasad znaju samo oni. 

Prije veze s Ognjenom, Andreja je bila s poduzetnikom Josipom Šelendićem, a on s novinarkom Fani Stipković.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: Profimedia) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) +2 Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Bivša supruga kralja smijeha u 53. godini pokazala savršeno oblikovane trbušnjake i bujnu pozadinu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene