ma Što je ovo?

U majici kojoj je manjkalo materijala umalo je pokazala i više nego što je potrebno, a u jednom trenu se činilo da tanke trakice neće ni izdržati!

Lindsey Pelas Lindsey Pelas Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Pelas - 3 Lindsey Pelas - 4 Lindsey Pelas - 1 Lindsey Pelas - 2 Lindsey Pelas - 1 Lindsey Pelas - 3 Lindsey Pelas - 4 Lindsey Pelas - 5 Lindsey Pelas - 6 Lindsey Pelas - 2 +10 Lindsey Pelas - 7 Galerija

Lindsey Pelas bila je jedna od glavnih zvijezda White Fox Partyja u Los Angelesu gdje paparazzima nikako nije mogla promaći.

Američka manekenka i model Lindsey Pelas napravila je pravu pomutnju pojavivši se na White Fox Partyju u Taou u Los Angelesu i to zahvaljujući onome što je obukla za tu priliku.

32-godišnja Lindsey plijenila je sve poglede u vrućim traper hlačicama i majici kojoj je manjkalo materijala, a tanke trakice jedva su joj obuzdale bujne grudi. U takvom izdanju su je snimili paparazzi koji su se tamo našli, a kojima je drage volje pozirala.

Lindsey na profilu na Instagramu prati brojka od čak 8,7 milijuna, a s kojima najčešće dijeli svoje seksepilne i provokativne fotografije koje malo toga ostavljaju mašti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LINDSEY PELAS (@lindseypelas)

Osim što je uspješna influencerica, Lindsey je bila zaštitno lice brojnim poznatih brendova, a krasila je i časopise poput Maxima, GQ-a, Glamoura i Playboyja.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek i Petar Pereža - 1 Marija Miholjek i Petar Pereža - 2 Marija Miholjek i Petar Pereža - 3 Marija Miholjek +23 Petar Pereža - 3 Nekad i sad Od ovih fotografija Marije Miholjek i Petra Pereže prošlo je 17 godina, evo kako su oni reagirali kad su ih vidjeli: ''Najvažnije od svega je da nam je osmijeh isti!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milanka Opačić Milanka Opačić Milanka Opačić Milanka Opačić +25 Milanka Opačić Nekad i sad Nekoć je slovila kao najbolje odjevena hrvatska političarka, a i danas plijeni poglede gdje god se pojavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene