priprema se već tjednima

Lijepa Hrvatica u borbi je za krunu na jednom od najvažnijih izbora ljepote u Europi, evo što joj je najzahtjevnije od svega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donatella Meden borit će se za prestižnu krunu Miss Francuske skupa s 28 kandidatkinja, a ova lijepa Hrvatica već je odavno ambasadorica naše zemlje.

Izbor za Miss Francuske održat će se u subotu, 11. prosinca u Caenu, glavnom središtu Normandije, a za zaljubljenike u modu, ljepotu i glamur, to je događaj o kojem se čita, sluša i priča, danima pa čak i tjednima unaprijed.

Na ovogodišnjem izboru nastupa 29 kandidatkinja koje se bore za prestižnu krunu. Jedna od lijepih, mladih i iznad svega visoko obrazovanih djevojka, je i Donatella Meden koja je koja s obitelji živi u Lilleu, gradu na sjeveru Francuske te predstavlja regiju Nord-Pas-de-Calais.

Da su Hrvatice jedne od najljepših žena u Europi dokazuje i senzualna dvadesetjednogodišnja Donatella Meden, studentica mode i luksuza na ISG- Institut Luxury Management. Ona je rođena u Lilleu, ali je od roditelja Riječana, majke Sanje i oca Hrvoja koji su svoje djetinjstvo, školovanje i mladost proveli u Hrvatskoj odgajana u hrvatskom duhu, njegujući svoj materinski jezik, kulturu i običaje rodnoga kraja svojih roditelja. Njezina starija sestra Luane, također je rođena u Rijeci. Donatella se uvijek dičila svojim podrijetlom te ga je s ponosom isticala kadgod je za to bila prilika. Ambasadorica je Hrvatske od malih nogu. Odmalena ima smisao za ples, pjesmu, glumu, općenito scenu. Kao šesnaestogodišnja srednjoškolka počela se baviti manekenstvom, naravno ne zanemarivši školske obveze, a slučajan susret na jednom od evenata potaknuo ju je da se prijavi na regionalni izbor ljepote koji je rezultirao prvom laskavom titulom.

Ova posve prirodna, profinjena djevojka posebnog lica čak nekoliko puta godišnje dolazi na Kvarner. Posljednjih mjesec dana nalazi se na pripremama za spektakularno finale koje će uslijediti sutra ,a ovom smo je prilikom pitali što pripreme jedne missice uključuju.

''Pripreme su zahtjevne i fizički naporne, a traju već mjesec dana. Uživam u svakom trenutku i radujem se velikom finalu'', ističe lijepa Donatella. Samo neki od kriterija, koji se uzimaju u obzir prilikom odabira djevojaka koje ulaze u Top 5 a i nose zlatne bodove, su fizički izgled, elokvencija, finoća ponašanja, spontanost, prirodnost i polaganje testa iz opće kulture.

Na jednom od najvažnijih izbora ljepote u Europi s tradicijom dugom preko 100 godina sutra će se okruniti Miss Francuske 2022. godine. Pobjednice ovog prestižnog natjecanja odlaze najčešće na svjetski izbor za Miss Universe gdje kao Miss Francuske gotovo redovito ostvaruju plasman među Top 15 najljepših žena svijeta, a nerijetko se njihove prve pratilje te iste godine visoko plasiraju na izboru za Miss World. Držimo fige za našu Donatellu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) +7 Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Celebrity Zrinka Cvitešić nikad iskrenije o radu izvan Hrvatske i neugodnim iskustvima: "Nemoguće je opisati taj proživljeni užas"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene