Iskreno progovorio

Holivudski miljenik smatra da slavu duguje isključivo jednome: "Život bi mi bio drastično drugačiji"

Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Leonardo DiCaprio u filmu Vuk s Wall Streeta Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Virginie Ledoyen i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty Images) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie (Foto: AFP) Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie (Foto: AFP) Gisele Bundchen i Leo DiCaprio (Foto: Getty) +0 Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Galerija

Leonardo DiCaprio progovorio je o vlastitoj karijeri i slavi.

Leonardo DiCaprio izjavio je kako smatra da svu svoju slavu može zahvaliti sreći koja ga je pratila u životu.

Pogledaj i ovo Virginie Ledoyen i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty Images) Podrška Leu Susret kolega poslije 19 godina: Glumica iz legendarnog filma ''Žal'' oduševila ljepotom i poslije toliko vremena

44-godišnji glumac koji je neke od svojih najpoznatijih uloga ostvario u filmovima "Titanic", "Povratnik", "Romeo i Julija" i "Vuk s Wall Streeta" vjeruje kako to može zahvaliti činjenici što se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu, kao i niz drugih prilika koje su mu se pružile u životu.

"Ne znam. Odrastao sam okružen ovom industrijom, mnogi prijatelji su mi glumci. Znam koliko je teško dobiti posao i znam koliko sam imao sreće što sam se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme. Da mi se to nije dogodilo, život bi mi se odvijao  drastično drugačije", izjavio je Leo za The Mirror.

Ovaj miljenik žena, unatoč svojoj ljepoti i atraktivnom izgledu još se uvijek tu i tamo osjeća kao outsajder, čime se na početku karijere češće borio.

"Mislim da se svi u jednoj fazi karijere osjećaju poput outsajdera. Ja sam se često tako osjećao na početku karijere, kada sam tek počinjao. Osjećao sam se kao u nekom mitskom svijetu gdje će doći dobra vila i odabrati me. Znamo svi da ne bismo sjedili ovdje i radili to što radimo da nismo doživjeli taj trenutak sreće", priznao je.

Jedan od glavnih glumaca filma "Once Upon a Time in Hollywood", koji trenutno igra u domaćim kinima, voli svoju karijeru koju je ostvario u filmskoj industriji i uživa gledajući neke stare filmove.

"Super stvar kod snimanja filmova i prva stvar koju kažem svima kada to opisujem jest to što će oni zauvijek ostati u povijesti. Često gledam stare filmove, što je učinjeno prije mene. Pokušavam se usporediti i inspirirati s nekima od najvećih iz prošlih vremena.

"Neprestano gledam filmove i oduševljen sam time što je zapisano u filmskoj povijesti i svime što je učinjeno", priznao je Leo.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Violeta Mangrinan (Foto: Profimedia) Violeta Mangrinan (Foto: Profimedia) Violeta Mangrinan (Foto: Profimedia) Violeta Mangrinan (Foto: Profimedia) +0 Violeta Mangrinan (Foto: Profimedia) Celebrity Na Instagramu je prati više od milijun fanova, ali mnogi su čuli za nju tek kad se pojavila u ovoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene