Nova sreća

Udovica Stevea Jobsa pronašla sreću s 12 godina mlađim muškarcem, izlaze već neko vrijeme

Laurene Powell i Steve Jobs (Foto: Getty Images) Laurene Powell i Steve Jobs (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Laurene Powell Jobs (Foto: Getty Images) Laurene Powell Jobs (Foto: Getty Images) Laurene Powell Jobs (Foto: Getty Images) Laurene Powell Jobs (Foto: Getty Images) Laurene Powell i Steve Jobs (Foto: Getty Images) Daniel Humm (Foto: Getty Images) +0 Daniel Humm (Foto: Getty Images) Galerija

Laurene Powell Jobs u vezi je s Danielom Hummom.

Udovica preminulog milijardera i osnivača tvrtke Apple Stevea Jobsa, 55-godišnja Laurene Powell Jobs navodno izlazi sa slavnim kulinarskim chefom Danielom Hummom koji je od nje mlađi 12 godina.

Pogledaj i ovo Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Ajoj Nevolje u raju zbog trudnoće: Dosad su im cvale ruže, ali tenzije su iz dana u dan sve veće?

Par je u vezi posljednjih nekoliko mjeseci, neimenovani izvor ispričao je za Page Six kako su bili na nekoliko spojeva, a viđeni su i u Danielovu restoranu na Manhattanu. Prvi su se put u javnosti pojavili u siječnu ove godine na NBA utakmici između Washington Wizardsa i New York Knicska u londonskoj O2 Areni.

Laurene je sa Steveom bila u braku 20 godina. Upoznali su se 1989. godine kada je ona bila studentica Stanforda, a vjenčali su se dvije godine kasnije. U braku su dobili dvoje djece.

Osim po tome što je bila udana za osnivača kompanije Apple, Laurene je u svijetu poznata i kao osnivačica organizacije Emerson koja se bavi društvenim utjecajem i zalaže se za poboljšanje politika obrazovanja, imigracijskim reformama, socijalnom pravdom i očuvanjem okoliša. S približnom neto zaradom od 21,7 milijardi američkih dolara, Laurene je sedma na listi najbogatijih žena svijeta.

Daniel je drugi muškarac s kojim je povezuju nakon Steveove smrti od prije osam godina. On se u SAD iz Švicarske preselio 2003. godine i suvlasnik je restorana Eleven Madison Park. Bio je oženjen s Geneen Wright s kojom ima dvije kćeri, dok najstariju kćer ima iz prijašnje veze u Švicarskoj.

Prije Daniela, Laurene je izlazila s bivšim gradonačelnikom Washingtona Adrianom Fentyjem koji iza sebe ima brak s odvjetnicom i troje djece.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Lukšić i Cristel Carissi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) +0 Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Celebrity Najbogatiji Hrvat dobio drugo dijete, na svijet stigla djevojčica zanimljivog imena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene