Čestitamo!

Najbogatiji Hrvat dobio drugo dijete, na svijet stigla djevojčica zanimljivog imena

Davor Lukšić i Cristel Carissi Lukšić (Foto: Instagram) Davor Lukšić i Cristel Carissi Lukšić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Lukšić i Cristel Carissi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Davor i Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) +0 Cristel Carrisi Lukšić (Foto: Instagram) Galerija

Davor Lukšić i Cristel Carissi Lukšić dobili su kći Cassiju.

Najbogatiji Hrvat Davor Lukšić i njegova lijepa supruga, Talijanka Cristel Carissi Lukšić postali su sretni roditelji malene djevojčice.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Slatke brige Slavni glumac uživio se u igranje s jednogodišnjom kćeri, mama sve promatrala sa strogim izrazom lica

Talijanski mediji prenose kako je Cristel u jednoj zagrebačkoj bolnici rodila kći kojoj su roditelji odlučili nadjenuti ime Cassia.

Vijest o trudnoći Davor i Cristel držali su duže vrijeme u tajnosti, a prva informacija procurila je u javnost u ožujku ove godine. Cristel je tom prilikom u televizijskoj emisiji "Domenica In", otkrila kako je u petom mjesecu trudnoće i kako će postati majka djevojčice. Prije godinu dana par je dobio sina Kaya čiju su trudnoću također tajili od javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristel Carrisi Luksic (@crisberry_) on

Prije samo nekoliko tjedana zajedno su uživali u finalu Croatia Open Umag turnira. Obzirom na to da se hrvatski milijarder u javnosti rijetko pojavljuje, njegovo pojavljivanje na umaškim tribinama izazvalo je veliko zanimanje javnosti. Osim sa suprugom, Davor se tamo družio i s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem, Predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarević ali i kontroverznim talijanskim DJ-em i plejbojem Gianlucom Vacchijem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Davor Luksic (@davorluksic) on

Davor i Cristel upoznali su se prije 6 godina, a vjenčali su se 2016. godine u Italiji, gdje je održana raskošna ceremonija koju su talijanski mediji prozvali najglamuroznijim vjenčanjem te godine.

Davor je nasljednik Grupacije Lukšić, najvećeg poslovnog carstva u hrvatskom vlasništvu u inozemstvu, koje se 2016. godine procjenjivalo na 12,5 milijardi dolara, a on i njegova obitelj u vlasništvu imaju hotele, kampove, apartmane te brojne druge nekretnine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Katy Perry, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Oprah Winfrey (Foto: Profimedia) Katy Perry (Foto: Profimedia) Katy Perry (Foto: Getty Images) +4 Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Zvijezda je spašena: Miljenik žena bez razmišljanja priskočio u pomoć slavnoj dami u nevolji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene