u slatkom iščekivanju!

Lijepa supruga našeg tenisača prvi put snimljena s trudničkim trbuhom, nije ga uspjela sakriti ni široka haljina

Marin i Kristina Čilić Marin i Kristina Čilić DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marin i Kristina Čilić Marin i Kristina Čilić (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić (FOTO: Instagram) Marin Čilić (FOTO: Instagram) Marin Čilić (FOTO: Instagram) +0 Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Instagram) Galerija

Kristina Milković Čilić pojavila se ovaj petak na jednom događaju u Zagrebu gdje je prvi put pokazala trudnički trbuh.

Supruga tenisača Marina Čilića, Kristina Milković Čilić, snimljena je u javnosti prvi put otkako se doznalo da je trudna s njihovim drugim djetetom.

Pogledaj i ovo Borna Ćorić više se ne skrivaju Borna Ćorić u vezi je s atraktivnom Makarankom i poznatom influencericom, tenisač je ranije ljubio srpsku folk zvijezdu

Par je početkom svibnja za časopis Gloria otkrio da u njihovu obitelj stiže još jedan sin, a Kristina je tada bila točno na pola trudnoće.

Trudnički trbuh vie ne može sakriti pa su tako ovog petka, kada se pojavila se na predstavljanju humanitarnog i sportskog turnira Gem Set Hrvatska u jednom zagrebačkom hotelu, svi pogledi bili uprti u nju.

Iako je nosila široku haljinu, trbuh se jasno nazirao ispod nje, a dobro raspoložena Kristina spremno je pozirala sa suprugovim kolegom, tenisačem Bornom Ćorićem.

Podsjetimo, Kristina i Marin upoznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je ona radila kao hostesa. Osam godina kasnije par se zaručio, a 2018. stali su pred oltar.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

Kao kruna njihove ljubavi na svijet je prije godinu dana stigao sin Baldo, koji se sad veseli mlađem bratu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: AFP) +5 Jerry Hall (Foto: AFP) Zanimljivosti Bivša manekenka za kojom su ludjeli i slavni pjevači skrasila se s 90-godišnjim mogulom, zli jezici ih uopće ne zanimaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene