Bilo je i vrijeme

Nakon mjeseci negiranja priznala što je učinila s licem, pa u haljini s korzetom slavne sestre izbacila u drugi plan!

Khloe Kardashian Khloe Kardashian Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian Khloe Kardashian Khloe Kardashian Lamar Odom i Khloe Kardashian Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian - voštana 2 (Foto: Profimedia) Khloe i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) +0 Khloe Kardashian Galerija

Khloe Kardashian plijenila je veliku pažnju na premijeri showa "The Kardashians" u Los Angelesu gdje je svojom pojavom zasjenila sve oko sebe.

Khloe Kardashian zasjenila je sestre slavnog Kardashian-Jenner klana kada se pojavila na premijeri novih epizoda reality showa "The Kardashians" u Los Angelesu koje su se dugo iščekivale. 

Pogledaj i ovo Rob Kardashian Stari zavodnik Godinama se krio od javnosti zbog nakupljenih kilograma, ali nakon jedne odluke sad ipak izgleda malo drugačije!

37-godišnja Khloe svoju je vitku liniju naglasila u pripijenoj haljini s korzetom i dekolteom, a na čini se da je u pažnji koju je dobivala na crvenom tepihu stvarno uživala i to u najdražem društvu svoje 3-godišnje kćeri True.

Khloe se na premijeri pojavila nedugo nakon što je konačno progovorila o operaciji nosa kojoj se podvrgla prošle godine, što je neko vrijeme oštro demantirala.

Kada je obožavatelj tvitao o operaciji, otkrila je da je otišla pod nož samo 'par tjedana' prije nego što je njezina kći True napunila godinu dana u travnju 2019.

"Dobila sam novi nos nekoliko tjedana prije prvog rođendana True. Volim ga! Iskreno, bilo mi je jako lako, jedino mi je žao što to nisam učinila ranije", priznala je Khloe u komentarima na Twitteru.

Khloe se gotovo iz mjeseca u mjesec pojavljivala drugačijeg izgleda, a mnogi je više ne mogu ni prepoznati na prvi pogled. Iako se šuškalo da su za to zaslužne brojne operacije i zahvati, ona je sve do nedavno tvrdila da se njezina tajna krije u dobroj šminki.

Mnogi su zaključili da je odluku o zahvatima donijela kako bi se osvetila bivšem partneru Tristanu Thompsonu koji ju je nekoliko puta besramno prevario i koji je dobio dijete s drugom ženom dok je još bio s Khloe. Tristan joj se zbog toga javno ispričao, a svemu je doprinio test očinstva koji je pokazao da je Maralee Nichols zaista ostala trudna dok je on još bio u vezi sa slavnom Kardashiankom.

"Ne zaslužuješ bol i poniženje koje sam ti priuštio. Ne zaslužuješ način na koji sam se odnosio prema tebi posljednjih godina. Moja djela definitivno ne pokazuju ono što mislim o tebi. Nevjerojatno te volim i poštujem, iako to sigurno ne misliš sada", rekao joj je.

Podsjetimo, Tristan je varao Khloe čak i za vrijeme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner, i ubrzo nakon toga su prekinuli. Ona mu prije nekoliko mjeseci ponovno odlučila dati šansu, ali svemu je došao kraj u lipnju prošle godine nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian i Travis Barker - 2 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 4 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 1 Kourtney Kardashian i Travis Barker - 3 +7 Kourtney i Travis vjenčanje fotke - 10 Celebrity Tek je ušla u brak, a već je zbacila višak tkanine sa sebe, gole grudi ispod rezane haljine odmah su svima zapele za oko!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić na Maldivima priče - 6 Nina Badrić na Maldivima priče - 11 +3 Nina Badrić na Maldivima priče - 9 Celebrity Nina Badrić u badiću s dubokim izrezom s prednje strane izazvala divljenje, spomenula i temu o kojoj rijetko govori!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene