Izgleda top!

Zbog prizora koje su snimili paparazzi svi se pitaju kako je moguće da ona ima 54 godine, sve je izložila znatiželjnim pogledima!

Kelly Bensimon Kelly Bensimon Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Bensimon - 4 Kelly Bensimon - 5 Kelly Bensimon - 2 Kelly Bensimon - 1 Kelly Bensimon - 3 +0 Kelly Bensimon Galerija

Kelly Bensimon pokazala je utrenirano tijelo na plaži u Miamiju, a protiv objektiva paparazza kojih su je tamo dočekali nije imala baš ništa protiv.

Bivša američka manekenka i reality zvijezda Kelly Bensimon pokazala je zavidnu liniju u bikiniju dok je uživala uz ocean na jednoj od plaža Miamiju, a zbog prizora koje su snimili paparazzi mnogi se pitaju kako je moguće da ima 54 godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Izašla iz karantene Ona ima 52 godine, a za šetnju plažom izabrala je badić zbog kojeg su svi pogledi bili upereni u nju

Zvijezda showa "The Real Housewives Of New York City" izložila je pogledima svoje trbušne mišiće i dekolte u oskudnom SKIMS bikiniju iz linije kupaćih kostima Kim Kardashian. Poznata po strastvenoj ljubavi prema fitnesu i vježbanju, Kelly se šepurila svojim impresivnim tijelom i dugim nogama, a nije imala ništa protiv da ju paparazzi snimaju pa im je i pozirala s osmijehom na licu.

Vježbanje je Kelly s vremenom postalo prioritet u životu, a na Instagramu je priznala kako njezina svakodnevna rutina uključuje trčanje od 20 minuta, 30 čučnjeva, 50 trbušnjaka i 10 iskoraka. Na društvenim mrežama redovito dijeli i fotke u bikinijima koje su joj s vremenom postale zaštitni znak, a na liniji joj mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke.

Kelly, koja danas radi kao agentica za nekretnine, proslavila se sudjelovanjem u reality showu " The Real Housewives Of New York", no iako više nije dio njega, i dalje ima gomilu obožavatelja koji s pozornošću prate svaki njezin korak.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Michelle Rodriguez i Peter Brant Kendall Jenner Emma Thompson +6 Eden Roc Hotel, Roman Polanski (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Pogledajte raskalašene prizore iz hotela koji zvijezde obožavaju, a nekima su zbog ponašanja doživotno zabranili ulaz!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Celebrity Splitska ljepotica pobrinula se da ju na ulicama New Yorka svi zamijete, zbog dekoltea i trbuha kažu da je zgodna za poludit!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene