Baš lijepo

Pogledajte potez omiljenog glumca o kojem svi pričaju, rijetki bi se ponijeli kao on: "Trebamo više takvih"

Keanu Reeves Keanu Reeves Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves Keanu Reeves Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 +0 Keanu Reeves Galerija

Keanu Reeves razveselio je mladog obožavatelja na aerodromu u New Yorku i još jednom pokazao koliko veliko srce ima.

Holivudski miljenik Keanu Reeves nosi titulu najljubaznijeg i najpristojnijeg glumca, a njegove su ljubazne geste tijekom godina mnogi dobro zapamtili.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves Ovo je bilo neočekivano Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

A ovih dana svi pričaju o novom potezu 57-godišnjeg Keanua, i to prilikom susreta s mladim obožavateljem koji ga je primijetio kako silazi s leta u New Yorku. Slatki susret primijetio je i zabilježio producent Andrew Kimmel, koji je podijelio fotografije i njihov razgovor na svojem Twitteru.

"Keanu Reeves je bio na mom letu iz Londona u New York. Jedan mladić ga je zamolio za autogram i počeo mu postavljati niz pitanja, a Keanu mu je dobro raspoložen odgovorio na svako od njih."

Detaljno opisujući razgovor između Keanua i dječaka, Andrew je otkrio da ga je pitao zašto je bio u Londonu, na što je on odgovorio: ''Snimam dokumentarac.''

Zatim je rekao: "Vidio sam na internetu da si bio na Grand Prixu (izgovarajući sa slovom x)", a Keanu mu je na to odgovorio i poučio ga: "Da, Grand Prix (s francuskim naglaskom, bez čitanja slova x). Formula 1! Trkaći automobili!"

Na pitanje vozi li i on, Keanu je dječaku potvrdno odgovorio i otkrio da, iako se ne utrkuje u formuli, uživa u vožnji motocikala. Rekao mu je i da živi u Los Angelesu i da je u New York stigao kako bi pogledao predstavu na Broadwayu "American Buffalo".

Kad je dječaku ponestalo pitanja, Keanu je njega počeo ispitivao zašto je bio u Europi, koje je galerije posjetio u Parizu i koja mu je najdraža.

"Čovjek nije mogao biti pristojniji, pogotovo nakon međunarodnog leta. Htio sam ovo podijeliti jer je tip izvrstan i mali trenuci poput ovog mogu napraviti veliku razliku u ljudskim životima. Trebamo još Keanua! I da, malo sam se zaigrao i tražio sam ga fotografiju. Morao sam!" zaključio je Andrew.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene