plan za 2020.

Ambicijama nema kraja: Kanye predsjednik, Kim prva dama?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najšokantnijih trenutaka na dodijeli MTV VMA bio je kandidatura Kanye Westa za predsjednika SAD-a.

Uz sve spektakularne nastupe, zanosne odjevne kombinacije i sve osvojene nagrade jedan je trenutak ipak oteo svu pažnju. Svijet ne prestaje pričati o tome da se na MTV VMA Kanye West kandidirao za predsjednika SAD-a. Kamere su sve snimile i ako održi obećanje, 2020. on će se natjecati u borbi da postane novi američki predsjednik.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Taylor osvojila najviše MTV VMA nagrada - prva joj se u zagrljaj bacila prijateljica!

'Odlučio sam da ću se kandidirati 2020. godine', rekao je tijekom zahvale za nagradu Michael Jackson Vanguard Award.

Budući da se već ranije usporedio s Michelangelom, DaVincijem, Picassom pa i samim Isusom, kad je u pitanju Kanye West ništa nas ne smije iznenaditi. A i Kim zasigurno ne bi imala ništa protiv počasne titule prve dame.

Dodjela MTV glazbenih nagrada održana je jučer u Los Angelesu, a prijenos se mogao pratiti uživo u preko 160 zemalja širom svijeta. Cijeli show vodila je Miley Cyrus, a sve prisutne svojim su nastupom počastili Nicki Minaj, Justin Bieber, Pharrell Williams, Demi Lovato, Macklemore i Ryan Lewis, The Weeknd, Tori Kelly, A$AP Rocky i Twenty One Pilots, dok je Taylor Swift imala svjetsku premijeru novog spota za pjesmu 'Wildest Dreams'.

Upravo je ona osvojila najviše nagrada koje uključuju nagrade u kategorijama za spot godine (Bad Blood), kao i za pop spot godine i najbolji spot ženskog izvođača.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene