Opasna vožnja

Pušio toliko trave u avionu da je pilot morao nositi gas masku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Justin Bieber i njegov otac Jeremy Bieber u unajmljenom su avionu popušili toliko trave da je pilot morao nositi gas masku.

Čini se da Justin nastavlja po starome. Mladi je pjevač unajmio avion koji je njega, njegovog oca Jeremyja i njihove prijatelje od Toronta odbacio do New Jerseyja povodom Super Bowl utakmice.

Pogledaj i ovo Taylor Swift ''Kakva ikona!'' Ovu snimku Taylor Swift nakon Super Bowla pogledalo je više od 16 milijuna ljudi: ''Povedite roditelje, rekli su...''

FOTO Konačno se smirio i otkrio svoju nježniju stranu

Piloti koji su upravljali avionom rekli su da su Justin, njegov otac Jeremy Bieber I njihovi prijatelji ‘popušili toliko marihuane’ da su oni morali nositi maske s kisikom tijekom vožnje.

'Kapetan leta upozorio je društvo da prestanu pušiti marihuanu. Također, upozorio ih je da ne maltretiraju stjuardese', pišu američki portali.

Nakon što je avion sletio na Teterboro, prigradski aerodrom koji koriste poznati i slavni, dočekala ga je policija.

Budući da je u avionu još uvijek bilo dima, policija je odlučila ispitati sve putnike odlučujući i Justina. Popularni mladi pjevač priznao je da je pušio marihuanu, ali da je nije osobno posjedovao. Na kraju policija nije uspjela dokazati posjedovanje marihuane.

Budući da ih nitko od posade aviona nije želio tužiti, odbačene su sve optužbe i ekipa je puštena na slobodu.

Justin Bieber nedavno je imao nevolje u SAD-u, gdje je bio uhićen pod optužbom za vožnju u pijanom stanju i sudjelovanje u uličnoj utrci automobila, a pušten je na slobodu uz jamčevinu od 2,5 tisuće dolara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene