Srcedrapajući trenutak

Svjetski slavni glazbenik, koji je posjetio i Zagreb, udijelio novac beskućniku koji je bespomoćno ležao na tlu

Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber (Foto: Profimedia) +0 Justin Bieber (Foto: Profimedia) Galerija

Justin Bieber dosad je imao više incidenata po kojim ga pamtimo, no ova priča baca drugačije svjetlo na mladog pjevača.

Iako mu to vjerojatno nije bila namjera, pop-zvijezda Justin Bieber pokazala je svijetu svoju plemenitu stranu i želju za pomaganjem ljudima u nevolji.

Pogledaj i ovo Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Ipak su uspjeli Vjenčali su se dva mjeseca od zaruka, nitko nije mislio da će uspjeti, a oni sada slave godišnjicu

Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Naime, mladi je pjevač viđen na ulicama Los Angelesa kako na putu za ručak prolazi pokraj beskućnika koji je spavao na stepenicama. Justin ga je mogao bez problema ignorirati, no odlučio ga je probuditi i udijeliti mu novac, nakon čega je nastavio svojim putem.

Podsjećamo, Justinova bliska prijateljica Demi Lovato prije nekoliko je dana završila u bolnici, a on sam poslao joj je molitve i želje za brzo ozdravljenje.

Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Nisam još razgovorao s njom, ali moje su joj molitve upućene, kao i cijeloj njezinoj obitelji. Mislio sam da je čista, užasno je to što se dogodilo, zar ne?" izjavio je Justin. 

Justin Bieber prije dvije godine održao je koncert u Zagrebu, prilikom kojeg je publici priredio pravi spektakl i obećao da će se vratiti u Hrvatsku, koja ga je oduševila. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene