Pomaže kad god može

Popularni Jole uvijek se rado odazove humanitarnim akcijama: "Zaista ima vrlo teških i potresnih sudbina"

Joško Čagalj Jole (Foto: Dnevnik.hr) Joško Čagalj Jole (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole (Foto: Dnevnik.hr) Joško Čagalj Jole (Foto: Dnevnik.hr) Jole (Foto: John Pavlish) Jole Partijana 2 (Foto: Promo) Jole (Foto: Dnevnik.hr) +0 Jole (Foto: John Pavlish) Galerija

Humanitarnoj akciji "Korak u život" rado se odazvao i popularni Jole.

Humanitarna akcija ''Korak u život'' ove godine slavi jubilarnu, desetu godišnjicu, čije će se finale obilježiti velikim humanitarnim koncertom ''10. Korak u život“, a koji će se održati 25. studenoga 2018. u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Revija Infinity Runway, Ana Čagalj Atraktivna Splićanka Jolina supruga u haljini kakva se ne viđa svaki dan pažljivo sakrila ključne dijelove i istaknula sve adute!

Među izvođačima koji su se odazvali ovoj plemenitoj akciji je i jedan od najpopularnijih domaćih izvođača, uvijek rado viđeni Jole koji je ponosan što je dio ove lijepe priče.

"Naravno da sam ponosan, lijepo se osjećam iako nisam ja jedini koji će pridonijeti ovoj akciji, odazvale su se i brojne druge kolege. Tu vrijedi ona poznata uzrečica "kad se male ruke slože, sve se može", rekao nam je popularni Jole.

U svojoj karijeri susreo s brojnim potresnim pričama ali uvijek je pokušao pomoći koliko je god mogao.

"Dvadesetak godina se bavim time, čak i iza radara javnosti i uvijek kad čovjek pomisli da je sve vidio u životu i saznao, nije tako. U ovom slučaju riječ je o mladim ljudima, kojima pokušavamo pružiti ili na neki način nadomjestiti toplinu doma jer zaista ima vrlo teških i potresnih sudbina", otkriva pjevač.

Broj humanitarnih akcija u kojima je sudjelovao ne zna jer odaziva se uvijek kad može.

"Iskreno, ne biram na kojim ću projektima nastupiti. Gdje god mogu, odem. Nije važno kome i kako pomažemo, važno da je pomažemo. Recimo nedavno sam nastupio u staračkom domu gdje smo ljudima pripremili sjajnu feštu i svi su se osjećali odlično. Stvarno ne biram kome pomažem i uvijek se rado odazovem", priznaje Jole i dodaje kako smatra kako je važno da se javne osobe uključuju u humanitarne projekte.

"Mislim da javne osobe, bez obzira bili sportaši, glumci, pjevači, političari imaju tu moć, da potaknu ljude da im vjeruju kako rade dobru i pozitivnu stvar, što uistinu i jest tako. Javne osobe mogu dodatno potaknuti ljude da se uključe akcije i to jednim običnim telefonskim razgovorom ili susretom. Jer kako sam već napomenuo, kad se male ruke slože, sve se uvijek može", zaključio je Jole.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) +8 Joaquin Phoenix (Foto: Profimedia) Celebrity Nakon nevjerojatne transformacije slavni glumac i s maskom izgleda jednako zastrašujuće

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) +0 Jim Carrey (Foto: Getty Images) Celebrity Omiljeni komičar progovorio o samačkom životu: ''Možda je to čudno, ali najviše volim biti sam sa sobom''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene