Zajedno su 10 godina

Da voli žene priznala je na javnom događanju, a onda se nakon godinu dana veze udala za jednu!

Jodie Foster i Alexandra Hedison - 17 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 17 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jodie Foster i Alexandra Hedison - 16 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 14 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 5 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 9 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 10 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 1 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 2 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 3 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 4 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 6 +17 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 7 Galerija

Jodie Foster i njena supruga Alexandra Hedison nisu se odvajale jedna od druge na dodjeli Zlatnih globusa, zajedno su već godinama.

Glumica Jodie Foster i njena supruga Alexandra Hedison bile su jedne od brojnih holivudskih parova koji su prisustvovali dodjeli Zlatnih globusa.

Čvrsto prigrljene i sređene pozirale su zajedno na crvenom tepihu, a svoju ljubav ne skrivaju već dugi niz godina nakon što je Jodie javno priznala da je homoseksualka.

Njih dvije vjenčale su se 2014. nakon godinu dana veze na privatnoj ceremoniji, a detalje njihove ljubavi i života inače ne vole otkrivati znatiželjnicima.

"Vrlo su privatne kada su u društvu ljudi koje ne poznaju. Ali kad su zajedno i same, onda kao da su u svom vlastitom svijetu", izjavio je jednom prilikom njima blizak izvor za People.

Alexandra je prethodno bila u vezi s komičarkom Ellen DeGeneres, a Jodie je bila u vezi sa Cydney Bernard od 1993. do 2003., s kojom dijeli dva sina koje je posvojila, Charlesa i Kita.

Jodie je tek 2013. godine na dodjeli Zlatnih globusa javno priznala svoju seksualnu orijentaciju, a već sljedeće godine udala se za Alexandru.

Glumica, koja je najpoznatija je po ulozi u kultnom trileru "Kad jaganjci utihnu", 2013. godine učinila je hrabar potez priznavši javno da je lezbijka iako su to već svi znali u Hollywoodu i šire.

"Večeras imam jednu izjavu zbog koje sam nervozna. Ja sam… sama", isprva se našalila Jodie. No onda je rekla ono što je javnost znala, a ona je ranije odbijala izjasniti se o tome. To je svoje pravilo prekršila kada je primajući nagradu za životno djelo Cecil B. DeMille zahvalila na svemu svojoj bivšoj tadašnjoj dugogodišnjoj partnerici Cydney Bernard.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 2 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 4 Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 4 +26 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Lepu Brenu zbog ovog su čipkastog outfita usporedili s velikom svjetskom zvijezdom: "Wow, Madonna za balkansko tržište!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 5 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 4 +26 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 3 Celebrity Aleksandra Prijović rasplakala se na spomen dviju osoba koje je spojila na svom koncertu: ''Uvijek sam to sanjala, a nisam imala''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene