nije prva koja se žali

Ispričala neočekivane detalje sa snimanja kultne serije, evo što nikako nije smjela raditi

Jessica Alba (Foto: Instagram) Jessica Alba (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba - 1 Jessica Alba - 2 Jessica Alba (Foto: AFP) Jessica Alba (Foto: Instagram) +0 Jessica Alba (Foto: Getty Images) Galerija

Jessica Alba ispričala je kako nije smjela pogledati u oči kolege sa snimanja serije "Beverly Hills 90210" da ju ne bi izbacili sa seta.

Holivuska slatkica Jessica Alba se prije svjetskog uspjeha filmovima u kojima je glumila glavne uloge pojavila u dvije epizode kultne serije "Beverly Hills 90210", a sada je otkrila kako joj je bilo na snimanju.

Pogledaj i ovo Ekipa ''Beverly Hillsa 90210'' Ali bez jedne osobe... Omiljena ekipa 90-ih opet na okupu, podijelili su zajedničke fotografije i oduševili svoje najveće fanove!

39-godišnja Alba kaže kako glumci sa seta nisu bili prijateljski nastrojeni prema njoj dok je glumila trudnu tinejdžericu Leanne 1998. godine. Ističe i da čak glavne glumce nije smjela pogledati u oči dok su zajedno snimali.

"Nisam čak smjela pogledati u oči glavnu glumačku ekipu, što je dosta čudno obzirom da snimate scenu s njima. Objasnili su mi da će me izbaciti sa seta ako nekoga od njih pogledam", ispričala je Jessica.

Jason Priestly, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green, Tori Spelling, Luke Perry i Shannen Doherty samo su neki od glavnih glumaca koje smo gledali u legendarnoj seriji, no Alba nije prva glumica koja je progovorila o neugodnostima na snimanju.

Tiffani Thiessen koja je u seriji utjelovila Valerie Malone ispričala je 2012. godine kako Garh i Spelling nisu bile ljubazne prema njoj cijelo snimanje. AnnaLynne McCord također se požalila na atmosferu tijekom snimanja, a ona je istaknula kako im je vratila jednakim stavom kada je shvatila da su hladne i bezobrazne prema njoj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene