Vodio ih u njihovu kuću

Bivši muž lijepe glumice treću je ženu prevario s više od 20 ljubavnica, za seks ih je molio preko društvenih mreža

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jesse James i Alexis DeJoria sedam su godina bili u braku, a on ju je prevario s više od 20 žena.

Bivši suprug Sandre Bullock, reality zvijezda Jesse James, krajem ožujka se rastao od svoje supruge Alexis DeJorije, nakon čega su na vidjelo došle sve njegove ljubavnice s kojima ju je godinama varao.

Pogledaj i ovo showbuzz Iritantni, bahati, živčani.. Zvijezde koje publika ne voli - saznajte zašto!

Kako piše Daily Mail, Jesse se godinama nalazio s brojnim ženama te ih je preko svih društvenih mreža preklinjao da spavaju s njim . Dok mu supruga nije bila kod kuće, dovodio ih je u njihov dom u američkom Austinu, a prevario ju je s više od 20 žena. Kada je pak Alexis bila kod kuće, s ljubavnicama se družio po hotelskim sobama.

Izvor blizak paru ističe kako je 50-godišnjak napadao svoju ženu svaki put kada bi postala sumnjičava te ju emocionalno napastovao, što je dovelo do kraha njihova braka.

"Alexis se osjećala poniženo. Jesse ju je varao od dana kada su se upoznali i to nikada nije prestalo. Tek je kasnije shvatila sve što se događalo. Pokušavala je spasiti brak, no njemu to nije bilo važno", kažu njezini prijatelji. Jesse je s druge strane u objavi da se rastaju istaknuo kako je sa suprugom proveo predivnih sedam godina.

Ta je poruka naljutila njegovu suprugu te ju je maknuo s društvenih mreža. Da ju vara, otkrila je prije dvije godine, no prvo nije u sve to vjerovala. Tek nakon što je shvatila da su neke od tih žena spavale s njim u njihovu krevetu, počela je otvarati oči oko svega.

Jedna od njih, Myla Harris, javila se Alexisinoj sestri, a poruke koje je izmjenjivala s Jamesom poslala je i američkim medijima. Ispostavilo se da je Jesse suprugu prevario i večer prije nego što ju je zaprosio, a s nekima od svojih ljubavnica viđao se u početku njihove veze.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene