Svi su gledali u nju

Donji dio neuobičajenog badića naglasio je zaokruženu pozadinu ove ljepotice, paparazzima se posrećilo kad su je ugledali!

Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Metcalfe - 4 Jennifer Metcalfe - 2 Jennifer Metcalfe - 5 Jennifer Metcalfe - 6 Jennifer Metcalfe - 3 Jennifer Metcalfe - 1 Jennifer Metcalfe Jennifer Metcalfe - 9 Jennifer Metcalfe - 8 Jennifer Metcalfe - 7 +15 Jennifer Metcalfe - 1 Galerija

Jennifer Metcalfe snimljena je na odmoru u Španolskoj gdje je ukrala pozornost paparazza svojom kombinacijom za kupanje.

Britanska glumica Jennifer Metcalfe pogledima je izložila svoju bujnu pozadinu u tanga-bikiniju dok uživa na odmoru u španjolskoj Marbelli, gdje su je uočili i paparazzi.

40-godišnja Jennifer nosila je donji dio bikinija i i top s dugim rukavima, što je možda malo neuobičajena kombinacija za kupanje, a od sunca se dodatno zaštitila i šiltericom.

Jennifer se proslavila u poznatim serijama ''Emmerdale'' i ''Hollyoaks'', a već je tri godine potpuno slobodna nakon prekida s Chrisom Eaglesom, igračem Oldham Athletica. Par je objavio da se razišao u kolovozu 2020. nakon osam zajedničkih godina.

Inače, Jennifer s bivšim partnerom Gregom Lakeom ima sina, koji se rodio 2020. godine.

Otkrivajući da bi voljela imati još djece, Jennifer je jednom prilikom za The Sun izjavila: ''Sve dok moji reproduktivni organi još rade, ne bih to isključila ni s 50 godina. Zapravo sam uvijek bila jako zainteresirana za posvajanje i rado bih bila i samohrana majka.''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 +26 Fani Stipković - 6 Celebrity Ponosni Hierro objavio je prvu fotografiju supruge Fani sa sinom, usput je otkrio i ime koje su mu dali!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Williams English - 4 Nicole Williams English - 3 Nicole Williams English - 2 Nicole Williams English - 1 +12 Nicole Williams English Celebrity Slavni sportaš nije ju htio odvesti pred oltar jer ga je špijunirala, ali stvari su danas ipak malo drugačije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene