izgleda savršeno!

Jennifer Aniston podijelila je prvu objavu nakon dirljive posvete za kolegu Perryja, evo zašto su ovi prizori izazvali veliku pozornost!

Jennifer Aniston Jennifer Aniston Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 3 Matthew Perry i Jennifer Aniston Jennifer Aniston i Matthew Perry - 6 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 5 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 3 Matt Leblanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Jennifer Aniston +16 Jennifer Aniston Galerija

Jennifer Aniston oglasila se po prvi put na društvenim mrežama nakon srcedrapajuće objave za Matthewa Perryja.

Jennifer Aniston polako se vraća svakodnevnim obavezama i poslu, nakon što je iznenada izgubila bliskog prijatelja i kolegu Matthewa Perryja od kojeg se nedavno oprostila putem društvenih mreža.

54-godišnja televizijska i filmska glumica podijelila je na profilu na Instagramu prvu objavu nakon dirljive posvete za Matthewa, a riječ je o videu u kojem vježba s pokretačicom Pvolvea Rachel Katzman, metode vježbanja za koju tvrdi da je promijenila njezin pristup fitnessu, a zbog kojeg izgleda fantastično i u 55. godini!

Video je snimljen prije nekoliko mjeseci, ali Jennifer ga je tek sada pokazala u pričama na svom profilu, a objavljen je i na profilu Pvoleva.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pvolve (@pvolve)

Jennifer se nedavno nakon dva tjedna oglasila povodom smrti Matthewa Perryja i do suza dirnula svoje obožavatelje i gledatelje "Prijatelja" u kojima su deset godina zajedno glumili. 

"O, čovječe, ovo je bilo duboko... Oprostiti se s našim Mattyjem bio je ludi val emocija koje nikad prije nisam osjetila. Svi smo mi nekoga izgubili u svojim životima. Osjetili gubitak života ili gubitak ljubavi. Mogućnost da stvarno sjedite u ovoj tuzi omogućuje vam da osjetite trenutke radosti i zahvalnosti što ste nekoga tako duboko voljeli. I voljeli smo ga duboko. Bio je dio našeg DNK-a. Uvijek nas je bilo šestero. Ovo je bila odabrana obitelj koja je zauvijek promijenila smjer onoga što smo bili i kakav će biti naš put. Matty je znao da voli nasmijavati ljude. Kako je sam rekao, ako ne čuje smijeh, mislio je da će umrijeti. Život mu je doslovno ovisio o tome. I bome je uspio u tome. Sve nas je nasmijao. I jako smo se smijali. Posljednjih nekoliko tjedana proučavala sam poruke koje smo slali jedno drugom. Smijala sam se i plakala pa opet smijala. Čuvat ću ih zauvijek. Našla sam jedan SMS koji mi je poslao niotkuda jednog dana. To sve govori. (Pogledajte drugi slajd...). Matty, jako te volim i znam da si sada potpuno miran i bez ikakve boli. Pričam s tobom svaki dan... Ponekad te gotovo mogu čuti kako mi govoriš: 'Možeš li biti još luđa?' Odmori se, mali brate. Uvijek si mi uljepšavao dane…" napisala je Jennifer u dirljivoj objavi.

"Tebe nasmijavati mi je jednostavno uljepšalo dan. Uljepšalo mi je dan", napisao je Matthew Jennifer u poruci koju joj je jednom prilikom poslao iz čista mira, a na što mu je ona odgovorila: "Awww prvi od tisuća puta...".

"Ovo je toliko srcedrapajuće. Volim te", "Srce su nam slomljena zbog svih vas", "Ta scena, svima je bilo jasno da ne glumite", "Nikad neću prestati biti tužna zbog ovog gubitka", "Hvala što si s nama podijelila dio svoje privatnosti", "Prekrasna posveta", komentirali su njezini obožavatelji.

Inače, glavna glumačka postava "Prijatelja" oglasila se prije toga tek kratkim službenim priopćenjem nekoliko dana nakon što je Matthew preminuo.

U njemu su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer i Lisa Kudrow rekli da je to za njih nesaglediv gubitak te da su shrvani.

"Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od samo glumaca. Mi smo obitelj. Toliko toga moglo bi se reći, ali sada ćemo si uzeti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nesagledivi gubitak. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju. Zasad su naše misli i ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli diljem svijeta", poručili su tada.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin In Magazin: koncert Želim život! In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 1 +11 In Magazin: koncert Ana Rukavina - Želim život! - 2 Celebrity Chef Vuki iz MasterChefa poziva vas da pokažete veliko srce: "Zajedno možemo učiniti velike stvari!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise 2015. - 2 Tom Cruise 2015. - 1 Tom Cruise 2011. - 3 Tom Cruise 2000. - 4 +26 Tom Cruise 2004. - 3 Celebrity Tom Cruise pokazao je vidljivu promjenu imidža koju su uspjeli zabilježiti neumorni paparazzi, razlika od ljeta je itekako vidljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene