Pretužno...

Shrvana Jennifer Aniston napokon je skupila snage javno se oprostiti od najdražeg Matthewa, pokazala je i privatnu poruku koju joj je jednom poslao

Matthew Perry i Jennifer Aniston Matthew Perry i Jennifer Aniston Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Matthew Perry - 6 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 5 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 4 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 3 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Prijatelji Matt Leblanc, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston +21 Jennifer Aniston - 4 Galerija

Jennifer Aniston nakon dva tjedna šutnje preko Instagrama se oprostila od preminulog Matthewa Perryja, s kojim je glumila u hit-seriji "Prijatelji", a koja im je obilježila živote.

Nakon što su se Matt LeBlanc i Courteney Cox na Instagramu oprostili od preminulog im prijatelja Matthewa Perryja, isto je učinila i Jennifer Aniston, koja je svojim obožavateljima pokazala i emotivnu poruku koju je jednom prilikom poslao.

"O, čovječe, ovo je bilo duboko... Oprostiti se s našim Mattyjem bio je ludi val emocija koje nikad prije nisam osjetila. Svi smo mi nekoga izgubili u svojim životima. Osjetili gubitak života ili gubitak ljubavi. Mogućnost da stvarno sjedite u ovoj tuzi omogućuje vam da osjetite trenutke radosti i zahvalnosti što ste nekoga tako duboko voljeli. I voljeli smo ga duboko. Bio je dio našeg DNK-a. Uvijek nas je bilo šestero. Ovo je bila odabrana obitelj koja je zauvijek promijenila smjer onoga što smo bili i kakav će biti naš put. Matty je znao da voli nasmijavati ljude. Kako je sam rekao, ako ne čuje smijeh, mislio je da će umrijeti. Život mu je doslovno ovisio o tome. I bome je uspio u tome. Sve nas je nasmijao. I jako smo se smijali. Posljednjih nekoliko tjedana proučavala sam poruke koje smo slali jedno drugom. Smijala sam se i plakala pa opet smijala. Čuvat ću ih zauvijek. Našla sam jedan SMS koji mi je poslao niotkuda jednog dana. To sve govori. (Pogledajte drugi slajd...). Matty, jako te volim i znam da si sada potpuno miran i bez ikakve boli. Pričam s tobom svaki dan... Ponekad te gotovo mogu čuti kako mi govoriš: 'Možeš li biti još luđa?' Odmori se, mali brate. Uvijek si mi uljepšavao dane…" napisala je Jennifer u dirljivoj objavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

"Tebe nasmijavati mi je jednostavno uljepšalo dan. Uljepšalo mi je dan", napisao je Matthew Jennifer u poruci koju joj je jednom prilikom poslao iz čista mira, a na što mu je ona odgovorila: "Awww prvi od tisuća puta...".

"Ovo je toliko srcedrapajuće. Volim te", "Srce su nam slomljena zbog svih vas", "Ta scena, svima je bilo jasno da ne glumite", "Nikad neću prestati biti tužna zbog ovog gubitka", "Hvala što si s nama podijelila dio svoje privatnosti", "Prekrasna posveta", komentirali su njezini obožavatelji.

Inače, glavna glumačka postava "Prijatelja" oglasila se prije toga tek kratkim službenim priopćenjem nekoliko dana nakon što je Matthew preminuo.

U njemu su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer i Lisa Kudrow rekli da je to za njih nesaglediv gubitak te da su shrvani.

"Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od samo glumaca. Mi smo obitelj. Toliko toga moglo bi se reći, ali sada ćemo si uzeti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nesagledivi gubitak. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju. Zasad su naše misli i ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli diljem svijeta", poručili su tada.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić - 5 Celebrity Pogledajte kako je Lidija Bačić na svom koncertu upozorila sve koji joj gledaju u stražnjicu: "Legendo!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene