Poruka anđela

FOTO Dvije Veljače osvajaju u veljači

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Veljača i Anita Dujić Veljača osjetile su čari Guardian Yolo narukvica s porukom anđela.

Isprepletene prijateljstvom,poslom i brigom za djecu, dvije prijateljice Marina i Silvija udahnule su život anđelu i tako su nastale GUARDIAN YOLO (YOU ONLY LIVE/LOVE ONCE) narukvice s porukom anđela. One su više od modnog dodatka. GUARDIAN YOLO narukvice su podsjetnik na anđela čuvara koji postoji iako ga ne vidimo. On je tu, nosimo ga na ruci, a čuvamo u srcu.

Pogledaj i ovo showbuzz Burna reakcija javnosti O slučaju Severina - Popović oglasili se iz udruge B.a.B.e. i inicijative Spasi me: ''Ovo je nasilje nad djetetom''

Poznate dame obožavateljice su malih rituala ljepote

GUARDIAN YOLO  narukvice s porukom anđela je moguće personalizirati odabirom između velikog broja različitih boja svilenog ili satenskog konca,  najfinijih japanskih perlica te različitih vrsta privjesaka. Privjesci s likom anđela u srcu, anđela s krilima ili stiliziranog anđela oblikovani su u  plemenitim metalima (srebru i zlatu) jer takva plemenitost ne zaslužuje ništa manje.
 
Jelena Veljača i Anita Dujić Veljača
 osjetile su čari  GUARDIAN YOLO narukvica s porukom anđela i fotografijama dočarale njihovu osobitost. 

'Život anđela čuvara, Guardian Yolo, započeo je onog trenutka kada nas je dotaknuo za ruku izmamivši osmijeh na naša  lica. Od prvog trenutka znale smo da će od tada stalno i uvijek biti s nama. Naš suputnik veselja, smiraja i poticaja. Vidjele smo ga i htjele smo da ga  svi vide, anđela u srcu, tako malenog, a opet tako snažnog. GUARDIAN YOLO zasjao je prvo na našim rukama, ubrzo na rukama naših prijateljica, pa na rukama prijateljičinih prijateljica….. I tako se krug počeo širiti', rekle su kreatorice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene