Dijamant je na ruci

Mlađahne žene uvijek su mu bile miljenice, a pred oltar će odvesti onu od koje je stariji čak 42 godine?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

James Woods navodno se zaručio sa Sarom Miller, s kojom je u vezi posljednjih nekoliko godina, a u javnosti se rijetko pojavljuju zajedno.

Legendarni holivudski glumac James Woods pokrenuo je ozbiljne glasine o zarukama sa svojom 42 godine mlađom djevojkom, spisateljicom Sarom Miller nakon što je na njezinoj ruci uočen blistavi dijamant.

74-godišnji James i 32-godišnja Sara snimljeni su u jednom od rijetkih zajedničkih izlazaka na večeru u Zapadnom Hollywoodu, a glasine o zarukama dolaze i nakon što je on u travnju i sam dao naslutiti kakvi su mu planovi.

"Život je blagoslov", napisao je uz njihovu zajedničku fotografiju na kojoj Sara pozira s dijamantnim prstenom, no predstavnicima medija još ništa nije službeno potvrdio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Woods (@realjameswoods)

Par je djelovao kao u sedmom nebu, a James je mladoj partnerici posvećivao svu moguću pažnju i nježno je dodirivao. Nije poznato kada su točno započeli vezu, ali James se o Sari prvi put na društvenim mrežama oglasio još 2016. godine, a pojavili su se zajedno i na dodjeli nagrada Writers Guild 2017. godine.

Glumac iza sebe ima dva propala braka, onaj s Kathryn Morrison, s kojom je bio oženjen od 1980. do 1983. godine, dok je sa Sarah Owen u braku bio od 1989. do 1990. godine. Bio je i u vezi s Kristen Bauguess, i to u vrijeme kada je on imao 66, a ona samo 20 godina, kao i s Ashley Madison, koja je imala samo 19 godina kada su bili zajedno.

Sada se ponovno našao na naslovnicama svjetskih medija, i to zahvaljujući razlici od 46 godina, koliko dijeli njega i Saru, a vezu s Kristen također nisu zaboravili spomenuti.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Celebrity I s 40 godina izgleda senzacionalno baš kao i na početku karijere, novi dečko ne ispušta je iz vida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene