Orilo se u studiju!

Novih 40 bodova za Ivana i Paulu: "Ti sve svoje mane pretvoriš u vrline!"

Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) +0 Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Galerija

Ivan Šarić i Paula Jeričević dobili maksimalan broj bodova od žirija "Plesa sa zvijezdama"

Nakon izvedbe čarobne rumbe Ivana Šarića i Paule Jeričević studio se orio od glasnih ovacija njihovih navijača.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Večer puna suza Plesni nastupi rasplakali su i plesače i publiku: "Osjećam se kao na koncertu Miše Kovača"

"Ivane, tvoja vještina vođenja je fenomenalna. Bio si tako pažljiv. Imate kvalitetu koju imaju samo vrhunski plesači. Mislim da će se godinama pričati o Šariću", zaključio je Nicolas.

"Bilo mi je lijepo vidjeti temperament koji ste uskladili. Najbolja rumba večeras", čestitao im je nastupu Dinko.

Tamara bi voljela angažirati Ivana u Hrvatskom plesnom savezu i time potvrdila koliko joj se svidio njegov talent kojim je oduševljena.

"Razmišljam intenzivno o tebi ali htjela bih to podijeliti sa svima. Razmišljam u smislu što je to što imaš, a puno toga nemaš. Rekli smo nogice ko perajice, rukice ko lopatice ali prisutnost i izvedba fenomenalna. Ti sve svoje mane pretvoriš u vrline. Da mogu, dala bih ti 20, ali nažalost ne mogu", izjavila je Almira.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Blažević (Foto: AFP) Rezultati glasovanja, Eurosong (Foto: Screenshot) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: Screenshot) +3 Roko Blažević (Foto: AFP) Celebrity Poznati detalji glasanja: Doznajte tko je mladom Roku dao najviše, tko najmanje glasova, a tko nulu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene