NA PUTU URAGANU

Holivudske zvijezde i svjetski moćnici u panici: Irma prijeti milijarde dolara vrijednim posjedima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Masovna evakuacija pokrenuta je već na Floridi i Karibima, a uragan je jutros već pogodio otok Barbudu. Prema prognozi, uragan kreće prema Djevičanskim otocima i Portoriku. Na meti su milijunski posjedi svjetskih bogataša.

Brojne holivudske zvijezde i poznati milijarderi strahuju ovih dana o urgana Irme koji se približava njihovim posjedima na obalama Atlantskog oceana. Masovna evakuacija pokrenuta je već na Floridi i Karibima, a uragan je jutros već pogodio otok Barbudu. Prema prognozi, uragan kreće prema Djevičanskim otocima i Portoriku.

Pogledaj i ovo showbuzz Pričao je već o njoj Trump se naslađuje: Uvjeren je da se njegov kontroverzni istup o Meghan pokazao točnim, ali ne želi to javno reći

Daily Mail navodi kako su u opasnosti posjedi zvijezda kao što su Johnny Depp, David Copperfield, Oprah Winfrey, Mick Jagger, Eddie Murphy, a u nevolji bi se mogla naći i vila Donalda Trumpa. Američki predsjednik ima posjed na Svetom Martinu, a vrijednost mu se procjenjuje na oko 50 milijuna dolara. Sada bi sve mogao pokositi zvjerski uragan. Na Bahamima posjede imaju i Bruce Willis te Keith Richard. Na meti bi se mogao naći i posjed Romana Abramoviča na Guadalupi, ali i onaj milijardera Richarda Bransona.

Otok na Britanskim Djevičanskim Otocima Branson je kupio kad mu je bilo svega 28 godina. Od Irme ne strahuje, a iako bi se lako mogao naći na putu, Branson je odlučio da svoj otok neće napustiti. Kaže da za sebe ne strahuje jer je sagradio kuće sa snažnim zidovima, koje mogu odoljeti ekstremnim vremenskim uvjetima. Ipak, strahuje za ostale stanovnike i životinjske vrste na otoku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene