zvijezda "dar mara"

Svi se slažu da naša glumica izgleda bolje nego ikad, a i nakon više od 20 godina karijere priznaje: "Beskrajno uživam u svom poslu!"

Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri - 1 Ana Begić Tahiri - 2 Ana Begić Tahiri - 4 Ana Begić Tahiri - 4 Ana Begić Tahiri - 3 Ana Begić Tahiri - 3 +4 Ana Begić Tahiri Galerija

Ana Begić Tahiri prvu ulogu ostvarila je 2000. godine, a sada glumi u popularnoj humorističnoj seriji "Dar Mar" i ne krije koliko se veselila povratku na set zbog druge sezone.

Glumica Ana Begić Tahiri (42) koju ponovno imamo priliku gledati u ulozi Jane Dobrile u novoj sezoni serije Nove TV "Dar Mar", na sceni je prisutna već više od 20 godina, no i dalje uživa u svojem poslu.

Pogledaj i ovo Ana Begić Tahiri ovo se čekalo! Vlatka Vorkapić nakon hit uspješnice "Sonja i bik" ponovno oduševila publiku filmom "Sveta obitelj"!

"Odmor i odmak od svega uvijek dobro dođe, ali ja sam za male odmore, tako sam nekako navikla. Volim svoj posao, uživam beskrajno, veselim se i uvijek s nestrpljenjem čekam nove početke", priznala je Ana za DNEVNIK.HR, a najavila je i čemu se gledatelji mogu veseliti u novoj sezoni serije.

"Dolaze nam novi likovi i nove situacije, a ono što je mene veselilo je djevojačka večer. Čija? Vidjet će te" kaže te ističe i da se jako zbližila s kolegama iz serije.

"Većina nas se zna jako dugo i nije nam se problem bio družiti svaki dan nakon snimanja. Ekipa iz snova za rad i druženje. Volim to", kazala nam je glumica.

Ana je prvu filmsku ulogu ostvarila u filmu "Milostiva smrt" iz 2000., a godinu dana kasnije glumila je i u filmu "Kraljica noći". Prvu ulogu u seriji odigrala je prije 16. godina kada je u "Našoj maloj klinici" glumila televizijsku novinarku.

Sada u "Dar Maru" glumi tvrdoglavu, ali uz to i pohlepnu te sebičnu Janu Dobrilu. Ima li među njima ikakve sličnosti?

"Ma meni je Jana zabavna do bola. Smirila se sad malo u novoj sezoni, ali i tako mi je bio gušt igrati. Bedasta i naporna, ali zabavna. Možda ipak imamo nešto zajedničko", priznaje.

Ana u zadnje vrijeme ne prestaje oduševljavati pratitelje na Instagramu svojim izgledom i mnogi se slažu da nikad nije izgledala bolje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Begic Tahiri (@anabegictahiri)

"Ljepoto", "Wow, izgledaš savršeno", "Ovo ti je najbolja fotka do sad", "Zgodna", samo je dio komplimenata koje je dobila ispod svoje zadnje fotke na Instagramu.

Anina najveća podrška u karijeri je njezina obitelj.

"I suprug i Lana prate 'Dar Mar' i jednako su najbolji i najgori kritičari", priznaje glumica.

Ana jednako voli kazalište, televiziju i film, i kaže da samo želi sve u ogromnoj količini, a kada bi mogla birati opet bi utjelovi laik Marthe u predstavi "Tko se boji Virginie Woolf?". 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene