rijetko priča o njoj

Goran Ivanišević progovorio o gubitku voljene sestre: "Razboljela se i to je bio jedan od motiva da uspijem"

Goran Ivanišević Goran Ivanišević Davor Puklavec/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Ivanišević Goran Ivanišević (Foto: Getty) Goran Ivanišević - 3 Goran Ivanišević - 2 Goran Ivanišević - 1 Goran Ivanišević (Foto: Dnevnik.hr) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) +0 Nives Ivanišević - 6 Galerija

Goran Ivanišević se u velikom intervjuu za Glas Istre prisjetio svoje sestre Srđane koja je preminula u listopadu 2019. godine nakon duge i teške borbe s opakom bolešću.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević rijetko priča o privatnom životu, no sada je progovorio o svojoj obitelji i prisjetio se pokojne sestre Srđane.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Bila je teško bolesna Goran Ivanišević u žalosti: Sestra legendarnog tenisača preminula u 53. godini

"Roditelji su dobro odlučili, uspio sam u tenisu. Sve je u mojoj karijeri... Pokojna sestra se razboljela, imala je rak... I to je bio jedan od motiva da uspijem. Sav taj splet ludila i lošega pretvorio se u nešto dobro", kazao je Goran u velikom intervjuu koju je dao za Glas Istre.

Ispričao je i kako su roditelji prodali stan da bi on mogao ostvariti tenisku karijeru te je istaknuo je i kako je to za njega bio veliki pritisak, kao i da je prvu ozbiljnu cifru koju je osvojio u četvrtfinalu Grand Slam turnira u Australiji po povratku kući odmah predao ocu.

Podsjetimo, Goranova sestra Srđana preminula je u listopadu 2019. godine života nakon duge i teške borbe s opakom bolešću. Nakon što je u jutarnjim satima operirana, Srđana je izgubila životnu bitku u 52. godini.

Javnosti je bilo poznato da je Srđana bolovala od raka, a Goran je i ranije svoju sestru isticao kao najveći motiv za uspjeh.

Teška bolest Srđani je dijagnosticirana 1988. godine, a Goran je dan kada je saznao za sestrinu bolest opisao kao jedan od najtežih dana u svom životu.

"Jedan od najgorih dana u mom teniskom životu dogodio se koncem 1988. godine. Prije nego što sam otišao, otac mi je rekao: "Vidi, imam loše vijesti, sestra ti je bolesna, moramo se posvetiti njoj, sad si sam". Tretmani za tu vrstu bolesti, od koje je umiralo mnogo ljudi, bili su jako skupi i te noći nisam spavao. Međutim, otišao sam za Australiju i izgubio u finalu kvalifikacija za Adelaide. Ipak, upao sam u izravni ždrijeb za Australian Open i postao prvi igrač koji je iz kvalifikacija stigao do četvrtfinala", rekao je tada Goran.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić ne može se odlučiti koji joj je badić bolji, pa je raskošne obline istaknula u još jednoj mini verziji

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek i Iva Jerković Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Ristović +26 Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 2 Celebrity Nikolina Pišek javila se s Krka, na kojem uživa s još jednom lijepom Hrvaticom: ''Ljeto uvijek proleti...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene