Bilo je kritično

Goran Bare iskreno progovorio: "Mislim da je za mene prekasno"

Goran Bare (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bare (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Goran Bare (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +0 Goran Bare (Miranda Cikotic/PIXSELL) Galerija

Goran Bare godinama se bori s ovisnošću o drogama.

Uoči nastupa u Tvornici kulture, glazbenik Goran Bare otvoreno je progovorio o svom dugogodišnjem problemu s ovisnošću i preostalim životnim planovima.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

"Ja sam još uvijek na metadonu, ali mislim da je za mene prekasno", izjavio je Goran u intervjuu za 24 sata i dodao kako misli da mu je preostalo još kojih 15, 16 godina života. U tom razdoblju planira snimiti još 2 do 3 albuma na koja će biti ponosan.

Goran Bare (Miranda Cikotic/PIXSELL) Goran Bare (Miranda Cikotic/PIXSELL)

Priznaje i kako slava ne donosi samo lijepe stvari već ima i loših. Pogotovo mu je bilo teško jedno razdoblje kada se povukao iz javnosti jer nije imao mira pa nije htio izlaziti iz kuće.

Goran Bare će u zagrebačkoj Tvornici kulture koncert održati 6. studenog, a ista ulaznica vrijediti će i za koncert na Šalati koji će biti održan 1. lipnja sljedeće godine. Ove je godine objavio novi album "Nuspojave". 

Goran Bare (Miranda Cikotic/PIXSELL) Goran Bare (Miranda Cikotic/PIXSELL)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene