zanimljivo...

Irena iz serije "Drugo ime ljubavi", Jagoda Kumrić otkriva: "Neki moji bivši zvali su me Sherlock Holmes"

Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić Jagoda Kumrić Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi +0 Drugo ime ljubavi Galerija

Intrigantne zaplete i neočekivane rasplete pratite i dalje u seriji ''Drugo ime ljubavi'' koja se emitira u večernjem terminu u programu Nove TV.

Glumica Jagoda Kumrić u popularnoj seriji ''Drugo ime ljubavi'' utjelovljuje karakterno snažnu novinarku Irenu. No je li joj i koliko slična, odgovorila je u Nova Buzz intervjuu: ''Irena odgovara mom karakteru sad, to je sigurno. Mene su neki moji bivši momci zvali Sherlock Holmes, ali nisam ljubomorna. Recimo da je to neka sličnost s Irenom. Irena je ozbiljna, ja sam ozbiljna, trudim se biti ozbiljna. Irena je spontana i ja sam spontana.''

Pogledaj i ovo Jagoda Kumrić u automobilu (Foto: Dnevnik.hr) Opravdano Zvijezda serije ''Drugo ime ljubavi'' priznala nam je čega se u životu najviše boji: "Definitivno je to"

Sljedećeg tjedna u seriji pogledajte kako Irena predlaže Tamari da u ''rušenju'' Karla potraže Božidarovu pomoć, no ona to odbija. Ni Božidar ne želi pomoći Ireni u istrazi protiv Karla i upozorava da mora pribaviti bolje dokaze te je uspije malo poljuljati. Uvjerena u manipulacije moćnog Karla, Irena se obrati i Luki razgovarajući s njim o svojim sumnjama u projekt ''Otok''.

Potaknut Tamarom, Luka dođe na ideju da on i Irena kontaktiraju bivše tajnice Krpanove firme kako bi doznali informacije koje bi mogle inkriminirati Karla.
Trudna Tamara napokon će priznati tko je otac njezina djeteta i s njim će se htjeti pomiriti.

Intrigantne zaplete i neočekivane rasplete pratite i dalje u seriji ''Drugo ime ljubavi'' koja se emitira u večernjem terminu u programu Nove TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene