Pjevač otkrio

Gibonni snima album za svjetsko tržište

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač trenutačno provodi i akciju prodaje albuma gdje 20 kuna od prihoda ide SOS dječjem selu.

Gibonni se pokušava otisnuti na svjetsko tržište. Trenutačno je angažiran oko novog albuma na engleskom jeziku. Dio Europe već uživa u njegovim novim pjesmama, a u sklopu humanitarne akcije za SOS dječje selo - mogu ga nabaviti i Hrvati. Jučer je nastupio i na projektu Ritam Europe, a u tom zgusnutom rasporedu, našao je vremena i za Scenu.

>> Scena: Zanimljive priče - od političara do misica!

Pogledaj i ovo Damir Urban - 1 ''zaboravim sve'' Damir Urban o prijateljstvu s Gibonnijem, kćeri mezimici i podršci supruge: ''Imam nju pored sebe i ja sam siguran''

Na pitanje kako to da se odlučio snimiti album na engleskom jeziku, pjevač je komentirao: 'Pa ja sam to još davno odlučio, a bio sam i nekada u Berlinu, imao svoj bend i imali smo album na engleskom jeziku'.

Pjevač trenutačno provodi i akciju prodaje albuma gdje 20 kuna od prihoda  ide SOS dječjem selu. Na pitanje kako se odlučuje kojem projektu se priključiti, Gibonni odgovara: 'PA to mi je zapravo jako teško, ali nekako prema senzibilitetu. Osjetim ja da bih na sto strana trebao nešto učiniti', objašnjava.

Gibonni je u intervjuiu za Scenu otkrio i gdje nalazi kreativnost i inspiraciju te kako je živjeti s tako velikom slavom kakvu on ima. Što je Gibonni rekao, pogledajte u prilogu Scene Nove TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene