Poput princeze

Ronalda u Dubaiju zasjenila zaručnica koja je nekad prodavala odjeću bogatašima poput njega

Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Georgina je Ronalda upoznala 2016. godine na zabavi modnog dvojca Dolce & Gabbana.

Svijet je za nju saznao nakon što se u nju zaljubio jedan od najboljih nogometaša svijeta.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Radi se o 24-godišnjoj Georgini Rodriguez koja je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu kada se 2016. godine pojavila na luksuznoj zabavi modnog dvojca Dolce & Gabbana te tamo upoznala Ronalda.

Kada su u javnost procurile njihove prve zajedničke fotografije iz Disneylanda, Georgina je dobila otkaz, jer se njenim šefovima nije svidjela tolika medijska pažnja, a ni činjenica da ispred trgovine danonoćno sjede paparazzi kako bi ju fotografirali.

Pogađate, Georgina je ubrzo nakon toga postala popularni model, a zanosna crnka doista se može pohvaliti linijom iz snova koju voli pokazivati na društvenim mrežama.

Ipak, na sinoćnjoj dodjeli nagrada "Globe Soccer Awards" u Dubaiju na kojoj je njen dragi primio priznanje za nogometaša godine, Georgina je plijenila pozornost u izdanju u kakvom ju dosad nismo imali prilike vidjeti.

Naime, Georgina je bila pokrivena od glave do pete, a njezina kombinacija podsjećala je na onu princeza s Bliskog istoka. Ljepotica se odlučila i za jači make-up, a na Instagramu je otkrila koliko je ponosna na svog zaručnika te se zahvalila domaćinima na gostoprimstvu.

Paru je društvo radio i njegov najstariji sin, Cristiano Ronaldo Jr., koji im je često pratnja i na romantičnim spojevima. Ronaldu je i blizance rodila surogat majka, dok mu je Georgina u studenom 2017. godine rodila kćerkicu Alanu Martinu, koja mu je prvo biološko dijete.

Sudeći po društvenim mrežama, manekenka se odlično snašla u obiteljskim obavezama kojih sigurno ima s toliko djece. Ipak, zanosna Španjolka rođena u Buenos Airesu baš uvijek stigne izgledati beprijekorno.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (Foto: Instagram) Snježana Mehun (FOTO: Instagram) +1 Snježana Mehun (FOTO: Instagram) Celebrity Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Hana Cross (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) +2 Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Celebrity Dok on izjavljuje ljubav novoj djevojci, šokirani mu obožavatelji poručuju: "Izgleda poput tvoje majke"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene