''Fališ tatić''

Franka Batelić se dirljivom objavom prisjetila pokojnog oca, a objavila je i njihovu zajedničku fotografiju dok je bila mala

Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 2 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +13 In Magazin: Franka Batelić - 7 Galerija

Franka Batelić prije ovotjedne emisija ''Plesa sa zvijezdama'' prisjetila se pokojnog oca koji bi danas slavio rođendan i podijelila fotografiju iz djetinjstva.

Franka Batelić podijelila je fotografiju iz djetinjstva s pokojnim ocem koji bi danas slavio rođendan, a na fotografiji je napisala kako joj otac nedostaje.

Pogledaj i ovo Ciboci i Franka demonstriraju - 4 nije se uspjela suzdržati "Franka me danas nije dirala!" Ciboci zahtjevom iznenadio kolegicu iz žirija, pogledajte njezinu reakciju!

''Još jedan tvoj ročkas slavimo bez tebe. Fališ tatić'', napisala je Franka i uz fotografiju podijelila i citat ''i gdje god da sam, ti si uz mene…''.

Franka je na fotografiji malena beba koja sjedi na krevetu, a brižni otac ležao je iza nje i nešto joj pokazivao.

Franka će misli od ovog tužnog sjećanja probati odmaknuti u današnjoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' gdje je prošle nedjelje nosila korzet specijalno napravljen za emisiju u kojoj je tema bila ''Vremeplov'', a korzet je bio napravljen od recikliranih materijala i predstavljao ''dolazak iz budućnosti''.

Ove nedjelje natječe se osam plesnih parova, a ove nedjelje imaju i poseban zadatak – svaki od parova u koreografiju mora uvrstiti pokret koji im je zadao pobjednik prošle sezone ''Plesa sa zvijezdama'' Slavko Sobin.

Bit će ovo pravi izazov za natjecatelje, a kako će se snaći i tko će najbolje ukomponirati ovaj plesni korak saznajte večeras u 20.15 na Novoj TV.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput s obitelji Maja Šuput - 3 Maja Šuput +3 Maja Šuput Celebrity Maja fotkom na kojoj je opet Bloom zvijezda zaželjela sretan praznik rada: ''Nadam se da odmarate, naravno, za mene to ne vrijedi!''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 +3 Mia Dimšić Celebrity Pogledajte haljinu u kojoj će Mia Dimšić predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, već su krenuli i komentari na prve fotke iz Torina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene