Jedna od najljepših

Prozvali je jer i u 55. godini izgleda senzacionalno, ona odgovorila dežurnim dušebrižnicima na internetu

Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle MacPherson (Foto: Instagram) elle macpherson, Gilles Bensimon (Foto: Getty) elle macpherson, arpad busson (Foto: Getty) Elle MacPherson (Foto: Instagram) +0 Elle MacPherson (Foto: Instagram) Galerija

Elle Macpherson oglasila se nakon što su joj poručili da više na nalikuje na sebe zbog estetskih operacija lica.

Elle Macpherson, koja je bila jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena, negira bilo kakve plastične operacije nakon što su je internetski trolovi prozvali i optužili da si je uništila lice.

Pogledaj i ovo showbuzz Tko bi rekao? Ne želi biti viđen u njezinoj blizini!

Danas 55-godišnja Elle na svom je profilu na Instagramu odgovorila svim dežurnim dušebrižnicima i kritičarima u svom stilu.

"Jedino što radim jest to da starim dostojanstveno, bez ikakvih zahvata. Žao mi je ako se to ne poklapa s vašom vizijom toga kako bih trebala izgledati. Ja sam ja. Zdrava, sretna i blizu 60. godine. Zamislite to", napisala je Elle jasno i glasno.

Na to ju je potaknuo trol koji joj je poručio da više ne nalikuje na samu sebe.

"Što god radiš s licem, prestani. Ne nalikuješ više na samu sebe. Molim te prestani, bila si tako prekrasna, sada više baš i nisi", pisalo je u komentaru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Elle je navodno izričito odbijala odlaske pod nož, no javno je priznala kako je probala botoks i injekcije kolagena u prošlosti, pritom inzistirajući na tome da to nije imalo nikakva učinka na nju.

"Da, isprobavala sam stvari, ali u većini slučajeva nisu imale nikakvog učinka. Ne djeluje to na moje lice, a neki ljude srede lice i nakon toga izgledaju još gore. Malo se bojim toga i ne želim sve pogoršati. U ovom trenutku mislim da je bolje da sve ostane tako kako jest. Koristim vitaminske injekcije, infuzije i radim na svojoj prehrani. Naučila sam da su lijep osmijeh, lijepi zubi, kosa, koža i raspoloženje važniji i vredniji od tisuću injekcija botoksa i maski za lice", izjavila je Elle za Daily Mail u jednom od intervjua.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Celebrity Emotivan susret dviju Jelena u Beogradu, fanovi žele duet: "Hvala ti na lijepim riječima"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene