uvijek iskrena

Ella Dvornik objasnila zašto koristi botoks s 31 godinom i u svom stilu ušutkala dežurne kritičare!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik na Instagramu je objavila video iz teretane uz koji je pojasnila zašto joj je s 31 godinom potreban botoks.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik sa svojim pratiteljima dijeli sve, a baš zato je i jako popularna na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Tako nikada nije skrivala da se podvrgnula nekoliko estetskih zahvata, poput korekcije nosa, zaleđivanja masnog tkiva i povećanja grudi, a krajem prošle godine objavila je i video s tretmana botoksa.

I dok je mnogi hvale zbog njezine iskrenosti, ne može pobjeći ni od dežurnih kritičara kojima je, očigledno, posebno zasmetalo što koristi botoks u ranim tridesetima, pa im je sada odlučila i odgovoriti.

"Kad me pitaju zašto stavljam botoks s 31 godinom. Jer bi izgledala kao sharpei nakon sedam mjeseci mrštenja", napisala je uz video na kojem vježba u teretani, a u opis je šaljivo stavila: "Peticija da se uz članarinu u teretani dobije popust na botoks".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Objavom je nasmijala brojne pratitelja, a opet se našlo i dosta negativnih komentara koji Ellu, kako je već puno puta naglasila, uopće ne diraju.

"Kad mi netko kaže da sam lijepa bez šminke… Fileri, operacija nosa, baby botoks, krunice, navlake, mostovi, implantati", pobrojala je svoje zahvate u videu koji je jednom prilikom objavila na svojem Instagramu te je tada zaključila: "Tko nema u genima, ima na rate".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene