Podočnjaci, blijedo lice...

A nekad je bio simpa dečko: Što se dogodilo s filmskom zvijezdom?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U sudnici u Los Angelesu sve oči bile su uprte u 35-godišnju nekadašanju dječju zvijezdu, Edwarda Furlonga!

I iako je glumac izbjegnuo zatvor te je pušten na uvjetnu kaznu zbog fizičkog napada na bivšu djevojku - mnogi su komentirali kako Edward Furlong nije ni sjena onog što je prije bio!

Pogledaj i ovo Edward Furlong (Foto: Profimedia) Danas ima 42 godine Dječak iz filma ''Terminator'' uhvaćen s kraljem pornofilmova: Fotka postala viralna, prozvali je najtužnijom

Edward, koji se proslavio ulogom Johna Connora u kultnom Terminatoru, proteklih nekoliko godina je izbjegavao Hollywood u širokom luku.

Na sudu se pojavio s dužom kosom svezanom u rep, a podočnjaci koji su bili vidljivi na njegovom licu su dokaz kako Furlonga život i nije baš mazio.

>> Problematični glumac: Fizički nasrnuo na djevojku!

U nekoliko navrata je i sam priznao kako su na njegov fizički izgled utjecala dugogdišnja ovisnost, zbog koje je nekoliko puta bio na liječenju. Prvo se 1997. godine prijavio na rehabilitaciju zbog ovisnosti o alkoholu, a  nekoliko godina poslije,  i zbog ovisnosti o kokainu.

'Bio sam ovisan o kokainu i heroinu, bilo je to grozno razdoblje. Sada ne mislim uopće na partijanje. Čini mi se jako usamljeno obilaziti klubove i konzumirati kokain. Imam noćne more o tome, probudim se i pomislim kako sam opet pao pod utjecaj droge', priznao je u intervjuu za  časopis People, nadodavši kako mu je ostao jedan porok. Furlong je rekao kako i dalje puši oko 40 -60 cigareta dnevno.

Osim zbog uloge u Terminatoru, Furlong je slavu stekao u filmovima 'Little Odessa', 'American history X', ' Before and After', i mnogim drugima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene