otvorio dušu

Keba prvi put progovorio o razvodu sina Igora i priznao da mu nedostaje Severinin sin: "Zvao me dida, volim ga najviše na svijetu"

Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba, Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Galerija

Dragan Kojić Keba oglasio se o razvodu sina Igora i Severine te je priznao da mu nedostaje njezin sin koji mu je postao poput unuka.

Srpski pjevač Dragan Kojić Keba prekinuo je šutnju o razvodu svojeg sina Igora i pjevačice Severine.

Pogledaj i ovo Dragan Kojić Keba - 3 ''Njegovo srce bira...'' Otac Igora Kojića progovorio o rastavi sina Igora i Severine: ''Živ čovjek pogriješi, nisu prvi koji su se razveli...''

Njihov brak službeno je okončan ovo ljeto, a Keba je sada prvi put progovorio o toj temi na promociji svoje nove pjesme.

"Ne izbjegavam pričati o toj temi. Ali nisam savjetovao sina ni prije razvoda, ni poslije. Niti je on to tražio od mene. Zreo je čovjek. Što se tiče toga, je li se on prvi razveo? Nije. Prošlost neka ostane u prošlosti. Pa, evo, pogledajte kakva je situacija među ljudima, danas se svi razvode. Naravno da bi bilo bolje da to nisu učinili, ali nije moje da sudim", kazao je za srpski Telegraf, no nije htio otkriti nedostaje li mu Severina kao snaha.

"To je moja osobna stvar je li mi žao ili nije. Nijedan rastanak nije lak i nije lako reći 'svejedno'", kratko je prokomentirao.

No kada je u pitanju Severinin sin, koji mu je postao poput unuka, ne krije osjećaje.

"Svakako mi unuk puno nedostaje. Provodio je puno vremena s nama, često je bio više s nama nego sa Severinom, jer je ona radila. Treba se naviknuti sad na te promjene, nedostaje nam da je tu okolo. Olja i ja ga obožavamo, to je opet naše unuče. Zvao me dida, a sad ga jedva viđamo", priznao je Keba.

"Volim ga, kao i uvijek, najviše na svijetu. I uvijek će mi nedostajati", dodao je kroz suze.

Podsjetimo, Severina i Igor razveli su se sporazumno krajem kolovoza, nakon pet godina braka, a prije toga dugo nisu viđeni zajedno pa se već nagađalo kako j njihovoj ljubavi došao kraj. Severina je sina dobila sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem s kojim je bila u vezi prije Igora.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović objavila blagdansku fotku u zagrljaju najvažnije osobe, odmah će vam biti jasno na koga je tako vesela!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Celebrity Iva Todorić prvi put u javnosti nakon prekida s mlađahnim dečkom, pobrinula se da je svi primijete, a nije bila sama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene