S njima nikad dosadno!

Melkior i Damir osvanuli u izdanjima u kakvima ih još nismo vidjeli, dobro su nasamarili jedan drugoga!

Melkior Bašić Melkior Bašić Nova TV 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić In Magazin: Damir Tomljanović - 5 In Magazin: Damir Tomljanović - 1 Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović Damir Tomljanović +7 Stjepan Vukadin - 2 Galerija

Damir Tomljanović i Melkior Bašić nasmijali su do suza pratitelje na Instagramu i to nakon što su objavili fotografije na kojima spavaju dubokim snom.

Kulinarski chefovi i članovi žirija showa "MasterChef" Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlučili su se međusobno malo našaliti i na Instagramu pokazati dosad neviđene fotografije, točnije izdanja u kakvima ih dosad nismo imali prilike vidjeti.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Spojio ih je show Pogledajte kako izgledaju privatna druženja omiljenog trojca iz MasterChefa, ne bi vas trebalo iznenaditi gdje su se okupili!

Melkior je tako prvi na svom profilu na Instagramu objavio Damirovu fotografiju na kojoj on, ni više ni manje, nego spava dubokim snom, a on to nije propustio ovjekovječiti.

"Deda Damir mora malo ubiti oko", napisao je Melkior uz objavu u Instagram priči, a kolega mu nije ostao dužan.

"Ne može bez mene ni kada spavam", zaključio je Damir pa objavio uspavanog Melkiora.

"Fatalni kada ga nahranim", napisao je uz njegovu fotografiju.

Damira i Melkiora smo zajedno sa Stjepanom Vukadinom iz tjedna u tjedan gledali u showu "MasterChef" u kojem su ocjenjivali i savjetovali kandidate koji su se borili za prestižnu titulu.

A tko će odnijeti poželjnu titulu MasterChefa, doznat ćemo već večeras u finalu u kojem će svoje kulinarske snage odmjeriti Ivan Temšić i Gorana Milaković!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene