Možda nije Dorian Grey...

Dečko nove hollywoodske nade je SCIENTOLOG!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dakota Johnson, koja će glumiti glavnu žensku ulogu u '50 nijansi sive' više ne skriva svog dečka Jordana s kojim je u vezi gotovo godinu dana.

Kći Melanie Griffith i Dona Johnsona, 24-godišnja Dakota Johnson pod povećalo javnosti došla je nakon što je izabrana za ulogu Anne Steele u filmu '50 nijansi sive'. I dok svi pričaju o tome koliki je 'komad' Charlie Hunnam koji glumi Doriana Greyja, Dakota se još suzdržava od davanja intervjua i snimanja editorijala.

>> Ovo tijelo u bikiniju dugo nismo vidjeli... 55 joj je godina!

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin trenuci za opuštanje Par koji svoju vezu čuva kao zmija noge uhvaćen na rajskom odmoru, je li ovaj bijeg odgovor na negativne kritike?

Ipak, Dakota svog dečka Jordana Mastersona više ne skriva od kamera, makar kad su u pitanju kamere obitelji i prijatelja.  Dakota i Jordan često poziraju Allani, Jordanovoj sestri pa su tako njihove zajedničke fotke i osvanule na Instagramu.

Jordan, koji je blizak prijatelj s posvojenom djecom Tom Cruisea - Isabellom i Connorom Cruise, većinu svojih prijateljstava započeo je preko scijentološke crkve.

Zgodni 27-godišnjak te njegova obitelj odani su članovi ove crkve, a sama činjenica koja to potvrđuje jest da on i njegova sestra Allana s ocem Joeom nisu razgovarali devet godina, otkako je napustio scijentološku crkvu.

Američki mediji šuškaju kako bi do trzavica u vezi para moglo doći upravo zbog crkve i nove uloge u kojoj će Dakota glumiti scene sado-mazo seksa. Naime, osnivač scijentološke crkve L. Ron Hubbard napisao kako su bol i seks 'izmišljotine kojima se ljudi degradiraju' te 'smanjuju njihove sposobnosti, snagu i doseg'.

Film '50 nijansi sive' prva je velika uloga mlade Dakote. Dosad se pojavila u sporednoj ulozi u filmu 'Društvena mreža' te u sitcomu 'Ben i Kate' koji se nakon pilot sezone prestao emitirati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene