Voli golišave uloge

Nema problema sa skidanjem: Holivudska glumica bit će skroz gola i u novom filmu od kojeg će vas proći jeza

Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dakota Johnson (Foto: Getty Images) Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Dakota Johnson (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson (Foto: Chris Delmas / AFP) Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) +0 Gwyneth Paltrow i Chris Martin (Foto: AFP) Galerija

Dakota Johnson kći je glumice Melanie Griffith i Dona Johnsona.

Dosadašnju karijeru 29-godišnje glumice obilježile su golišave uloge.

Pogledaj i ovo Chris Martin, Dakota Johnson (Foto: Profimedia) nije im uspjelo Upoznali su se na njegovu koncertu i odmah se zbližili, no poznatu ljepoticu zamijenio je mnogo mlađom kolegicom

Radi se o Dakoti Johnson, kćeri poznate glumice Melanie Griffith i Dona Johnsona, koju je proslavila uloga u erotskoj trilogiji "Pedeset nijansi sive".

Spomenuti film Dakotu je vinuo u zvjezdanu orbitu, a zgodna brineta i dalje je vrlo zaposlena. Posljednji film koji je snimila zove se "Suspiria", a radi se o hororu prožetom fantazijom koji prati dolazak zlih sila na zemlju.

Radnja se vrti oko mlade djevojke koja pohađa školu za balet u kojoj se počinju događati sablasni događaji. Entertainment Weekly proglasio ga je 18. najstrašnijim filmom svih vremena, a postoji i talijanska verzija iz davne 1977. godine. Uz Dakotu u filmu glume i Tilda Swinton, Mia Goth i Chloe Grace Moretz, a film u kina stiže danas, 24. siječnja.

Po prvim službenim fotografijama, Dakota će i u u ovom filmu biti bez krpica, s čime očito nema problema.

Inače, glumica je od listopada 2017. godine u sretnoj vezi s glazbenikom Chrisom Martinom, frontmenom grupe Coldplay, koji je poznat i kao bivši suprug Gwyneth Paltrow.

Par je nedavno viđen s Gwyneth i njezinim novim suprugom Bradom na putovanju koje je Gwyneth nazvala "obiteljskim medenim mjesecom", čime je dobila epitet "kul bivše supruge".

Dva para uživala su nekoliko dana na čarobnim Maldivima, a s njima su bila i djeca – Apple i Moses, koje su Gwyneth i Chris dobili u desetogodišnjem braku. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: AFP) Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz (Foto: Instagram) +5 Cameron Diaz (Foto: Instagram) Celebrity Plavooka glumica nekad je bila žena iz snova brojnim muškarcima, no godine su učinile svoje

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: AFP) +1 Ronan Sexton (Foto: Facebook) Celebrity Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) +1 Jelena Perić (Foto: Instagram) Celebrity Kako je "hrvatska Kim Kardashian" izgledala prije 9 godina? Puno drugačije nego danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene