Miss Bum Bum

Izazovnu glumicu zvali su najseksi ženom svijeta, no pojavila se konkurencija: Koja je crnka ljepša?

Claudia Alende (Foto: Instagram) Claudia Alende (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Alende (Foto: Instagram) Claudia Alende (Foto: Instagram) Claudia Alende (Foto: Instagram) Claudia Alende (Foto: Instagram) Claudia Alende (Foto: Instagram) Claudia Alende (Foto: Instagram) Claudia Alende (Foto: Instagram) Claudia Alende (Foto: Instagram) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) +1 Megan Fox (Foto: Profimedia) Galerija

Glumicu Megan Fox mnogi svrstavaju među najljepše žene svijeta, no i ona ima opasnu konkurenciju - svoju dvojnicu Claudiu Alende.

Holivudsku glumicu Megan Fox diljem svjeta smatraju jednom od najizazovnijih žena svijeta. Vitko tijelo, svijetle oči i crna kosa zaštitni su znak povučene glumice, a iako će neki reći da njezinoj ljepoti nema premca - ipak postoji jedna dama koja joj po izgledu opasno konkurira. 

Claudia Alende je Instagram model, a probila se upravo zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj sličnošću glumici Megan Fox. Bujne obline, duga kosa i nevjerojatno slične oči i ekspresije lica Claudiju su lansirale u zvjezdanu orbitu. 

Zanosna Brazilka ima 25 godina i živi u Parani. Sa samo 19 godina prijavila se za izbor Miss Bum Bum na kojem se bira najljepša stražnjica Brazila, zemlje poznate po prekrasnim ženama. Iako nije osvojila tu prestižnu titulu, preko noći je postala internetska senzacija. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

life is cool by the pool 😎

Objavu dijeli Claudia Alende (@claudiaalende)

Sličnost s Megan bila je tolika da su je mnogi časopisi angažirali da se slika u golišavim izdanjima i potom prezentirali te fotografije kao da je na njima zapavo slavna glumica. Doista se ne može poreći da dvije dame jako nalikuju jedna na drugu, no Claudia ponosno ističe da je na njoj, za razliku od Megan, sve prirodno. 

Brazilka tvrdi da se nikada nije podvrgla niti jednoj plastičnoj operaciji niti je na sebi išta popravljala, dok se za holivudsku glumicu to ne može reći. S obzirom na prirodne atribute ljepotice, nije ni čudno da ju na Instagramu prati gotovo 10 milijuna ljudi, a broj onih koje očarava raste iz dana u dan. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +7 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Ljetne su vrućine pri kraju, ali fotke našeg slavnog pjevača i dalje podižu temperaturu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene