Čudni ispadi

Ulice Pariza iskoristila za vlastiti show: Glazbena diva ne prestaje šokirati svojim ponašanjem

Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Profimedia) Celine Dion (Foto: Getty Images) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) +1 Celine Dion i Rene (Foto: AFP) Galerija

Celine Dion posljednjih je dana uživala na prestižnom Tjednu mode u Parizu.

Da budemo iskreni, njezino čudnjikavo ponašanje započelo je od smrti voljenog supruga Renea.

Pogledaj i ovo Celine Dion sa sinovima Danas je trebala biti u Zagrebu Teško bolesna diva objavila rijetku fotografiju sa sinovima, dobila ih je s voljenim suprugom s kojim se oprostila prije osam godina

Nije tajna kako je iza legendarne pjevačice Celine Dion teško razdoblje. Naime, 2016. godine ostala je bez supruga Renea Angelila koji je izgubio bitku s teškom bolešću, a nekoliko dana kasnije zbog iste je ostala i bez voljenog brata.

Dion iz braka ima tri sina, 18-godišnjeg Renéa-Charlesa te blizance Eddyja i Nelsona, koji su joj bili najveća utjeha nakon što ju je zauvijek napustio čovjek kojeg je upoznala kada je imala svega 12, a on čak 38 godina. Ipak, par je svoju vezu započeo 7 godina kasnije, a vjenčanje je održano na Božić 1994. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Pjevačica je u intervjuima otvoreno govorila o depresiji u koju je upala nakon smrti ljubavi svog života, a brojni obožavatelji jako su se zabrinuli za nju zbog drastičnog mršavljenja, čudnog ponašanja u javnosti te činjenice da nosi sve čudnije modne kombinacije, a to su povezivali s načinom nošenja s činjenicom da je u nekoliko dana izgubila dvije važne muške figure u životu.

Glazbena diva često se obračunavala s hejterima te im poručivala kako se osjeća i izgleda dobro, a ako im se nešto na njoj ne sviđa, da ju ne moraju gledati.

Također, odbija priznati da se ipak ponaša drugačije nego što se ponašala zadnjih godina, a osim drastičnom transformacijom izgleda, Celine iznenađuje i modnim odabirima koji joj često ne prestaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

Tko pjevačica obožava isticati dekolte za koji se ne može reći da mami uzdahe, a često komadima dodatno naglašava svoju mršavost koja itekako zabrinjava obožavatelje. Osim toga, Celine je postala sklonija golišavim kreacijama koje prije nisu bile njezin đir, a ulice Pariza u kojem trenutno boravi tako je iskoristila za vlastiti show.

Kreacije, držanje, poziranje, sve je bilo dobro režirano kako bi se o njoj pisalo, a što je zacrtala, to je i postigla. A imaju li obožavatelji razloga za zabrinutost, procijenite u našoj galeriji.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: AFP) Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: AFP) +4 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad je bila jedna od najzanosnijih žena, a danas se o njoj priča zbog braka s 25 godina starijim

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene