Potaknule šuškanja

Nisu skidale ruke jedna s druge: Kći slavnog supermodela i njezina kolegica samo su prijateljice ili?

Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Galerija

Cara Delevingne i Kaia Gerber snimljene su u srijedu u Los Angelesu dok su bile na prosvjedu za prava Afroamerikanaca.

Manekenke Cara Delevingne (27) i Kaia Gerber (18) privlačile su pažnju svojim prisnim odnosom na prosvjedu pokreta Black Lives Matter. 

Pogledaj i ovo Cara Delevingne, Ashley Benson (Foto: Profimedia) Objavile fotografiju Kći supermodela potaknula šuškanja da ljubi svoju kolegicu, sve češće razmjenjuju nježnosti i zagrljaje

Cara i Kaia su se grlille u srijedu u Los Angelesu dok su bile u gomili ljudi okupljenih zbog prava Afroamerikanaca. Djevojke su se dio vremena grlile, a dok su hodale, držale su se za ruke. 

Delevingne i Gerber privlačile su pozornost i svojim odjevnim kombinacijama. Cara je obukla bijeli top i crne vruće hlačice, dok je na glavi imala šiltericu. Kaia, koja je kći proslavljenog supermodela Cindy Crawford, bila je u mini haljini s točkicama. Obje su manekenke imale zaštitne maske na licu. Više fotografija možete pogledati ovdje. 

Cari se kasnije na prosvjedu pridružila još jedna prijateljica, glumica i model Margaret Qualley (25). Djevojke su se zagrlile pri susretu, a kasnije su sjele sa strane i zapričale se i tek se tada Delevingne odvojila od Kaie. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@blmlosangeles @bldpwr #defundthepolice

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Inače, Cara se nedavno rastala od dugogodišnje partnerice Ashley Benson, poznate po ulozi u seriji "Male slatke lažljivice". Nakon prekida su ostale u dobrim odnosima i imaju riječi hvale jedna za drugu. 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene