Vratila se na staro?

Britney Spears nizom potpuno golih fotki opet zabrinula obožavatelje: "Ovo je poziv u pomoć!"

Britney Spears - 2 Britney Spears - 2 Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 3 Britney Spears - 4 Britney Spears - 1 +0 Britney Spears - 2 Galerija

Sam Asghari, zaručnik Britney Spears, s obožavateljima je podijelio vijest da je datum njihova vjenčanja određen, a ona je zatim zabrinula fanove nizom fotografija na kojima je potpuno gola.

I dok se svi pitaju hoće li se Britney Spears i kada udati za Sama Asgharija, pjevačica je svoje obožavatelje opet zabrinula. Razlog tome je niz golih fotografija koje je podijelila na društvenim mrežama, a za koje je pozirala s pomalo izgubljenim izrazom lica. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Pogledaj i ovo Sam Asghari - 6 O svemu se i on oglasio! Stare fotografije supruga Britney Spears dokaz su novih detalja o mučenju koje je proživljavao s pjevačicom: ''Imao je modrice, ona je nosila noževe...''

"Što je ovo?", "Opet se vratila na staro", "Ovo je poziv u pomoć", neki su od brojnih komentara zabrinutih obožavatelja. 

Sam i Britney zaručili su se prošle godine u rujnu, a nagađa se da bi vjenčanje moglo biti uskoro jer je Sam ispod jedne od fotografija istaknuo kako je datum potvrđen, ali da za njega nitko neće znati do dana vjenčanja, aludirajući na to da će ceremonija biti privatna.

Inače, Britney je u travnju sa svojim pratiteljima podijelila i vijest da je trudna.

"Kupila sam test za trudnoću i… čekam bebu!" napisala je i obradovala milijune fanova. Objasnila je i kako je kupila test nakon što se naglo udebljala.

Britney će to biti treće dijete, dok će njezinom 12 godina mlađem zaručniku Samu Asghariju biti prvo. Pjevačica iz braka s Kevinom Federlineom ima sinove Seana Prestona (16) i Jeydena Jamesa (15).

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus sa kćerkom Taishom i sestrom Mateom - 1 +5 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus dogodila se malena nezgoda dok se snimala na plaži, a odmah će vam biti jasno zašto to nikome nije zasmetalo

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić i Michael Ben David Mia Dimšić - 6 Mia Dimšić - 3 Mia Dimšić - 2 +9 Mia Dimšić - 1 Celebrity Predstavnik Izraela potezom prema Miji Dimšić razbjesnio fanove Eurosonga, a ona je sve iznenadila novim imidžom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene