Povijest se ponavlja

Britney Spears i Madonna ponovile su svoj slavni poljubac iz 2003. godine, fotkom se pohvalila kraljica popa!

Britney Spears Britney Spears Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 8 Britney Spears - 12 Britney Spears - 3 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 10 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 8 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 9 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 7 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 5 +19 Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija - 6 Galerija

Na vjenčanju Britney Spears koje je održano ovaj tjedan, Britney i Madonna ponovile su svoj slavni poljubac s pozornice koji su izmijenile na MTV-jevoj dodjeli nagrada 2003. godine.

Britney i Madonna tada su, prije gotovo dva desetljeća, zajedno s Christinom Aguilerom, izvele Madonnin hit ''Like a virgin''. 

Pogledaj i ovo Madonna - 1 baš voli photoshop! Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

Tijekom izvedbe koju su iz publike pratili i bivši dečko Britney Spears, Justin Timberlake, te Madonnin tadašnji muž Guy Ritchie, Madonna je Britney i Christinu poljubila u usta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Ovoga tjedna Madonna je na Instagramu objavila fotografije na kojima se ona i Britney ponovno ljube, ovaj put na proslavi vjenčanja pop princeze.

Britney Spears se udala za Sama Asgharija, koji je fitness trener i model, u svom domu u Los Angelesu.

“Britney, izgledaš tako sretno i zaljubljeno. Želim tebi i Samu sve najbolje!”, napisala je Madonna.

''Sinoć je bilo zabavno i znojno'', dodala je.

Madonna je objavila i zajedničku fotografiju na kojoj s Britney, koja je nosila raskošnu Versaceovu vjenčanicu, poziraju Donatella Versace, Paris Hilton, Selena Gomez i Drew Barrymore.

Britney i njen muž upoznali su se na snimanju spota “Slumber Party” 2016., a zaručili su se u rujnu prošle godine. Tom je prilikom pjevačica izjavila kako je prosidba “prilično kasnila”.

Vjenčanje je održano nekoliko mjeseci nakon što je okončano trinaestogodišnje skrbništvo koje je kontroliralo život Britney Spears.

Taj je kontroverzni aranžman prekinuo Vrhovni sud Los Angelesa u studenom prošle godine.

(Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene