osuđen je na 10 godina

Bill Cosby izlazi na slobodu nakon dvije godine zatvora, sud je iznenada opozvao presudu za seksualno napastovanje

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: AFP) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Getty Images) Bill Cosby (Foto: Profimedia) Bill Cosby (Foto: Getty Images) +0 Bill Cosby (Foto: Profimedia) Galerija

Bill Cosby, koji je 2018. godine osuđen na 10 godina zatvora, uskoro izlazi na slobodu.

Bill Cosby bit će pušten iz zatvora nakon nešto više od dvije godine, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Bill Cosby Kriv je Bill Cosby proglašen krivim, seksualno je zlostavljao maloljetnicu u Playboyevoj vili, žrtva dobila veliku odštetu!

Vrhovni sud u Pennsylvaniji u srijedu opozvao je njegovu presudu za seksualno napastovanje nakon što su postigli dogovor s tužiteljem koja je spriječila da ga se tereti za slučaj.

Nekada omiljeni komičar i glumac 83-godišnji Bill Cosby, koji je slovio i kao jedan od najmoćnijih u Hollywoodu, zbog gnjusnih optužbi za seksualno zlostavljanje bio je osuđen na 10 godina zatvora.

Sud je Billa proglasio krivim zbog drogiranja i seksualnog nasilja koje je počinio u svom domu 2004. godine i od rujna 2018. godine bio je iza rešetaka.

Kasnije s Vrhovni sud u Pennsylvaniji složio da će preispitati dva aspekta njegova slučaja, uključujući i odluku suca da tužitelji pozovu još pet svjedoka koji bi govorili o davnim susretima s nekada moćnim glumcem.

Billovi su odvjetnici dugo osporavali ta svjedočenja navodeći kako su prestara i nepouzdana. Bill je rekao kako se oslanjao na taj dogovor prije nego što je sam pristao svjedočiti, a odvjetnici osporavaju njegovu titulu seksualno nasilnog grabežljivca.

Nije poznato kada će točno biti pušten na slobodu, no strani mediji pišu kako se očkuje da će to biti uskoro.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa - 2 Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) +0 Dino Rađa (Foto: Instagram) Celebrity Dino Rađa objavio fotografiju sa sinom Dujom kojeg ima iz prvog braka, pogledajte koliko mu nalikuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene