naša najuspješnija misica

Anica Kovač izgleda fantastično i 27 godina nakon titule Miss Hrvatske, ne viđamo je često, a sada je osvanula njezina nova fotka!

In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 10 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 10 In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 10 In Magazin u Monaku: Anica i Robert Kovač - 7 Anica Kovač Branka Bebić, Anica Kovač, Tihana Harapin Zalepugin (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) Anica Kovač Anica Kovač (Foto: Dnevnik.hr) Anica Kovač (FOTO: Zeljko Lukunic/PIXSELL) +0 Anica Kovač (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Galerija

Anica Kovač družila se s Ninom Badrić koja je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju, a bivša Miss Hrvatske sve je oduševila izgledom.

Supruga našeg proslavljenog nogometaša Roberta Kovača i bivša Miss Hrvatske Anica Kovač, nije više aktivna na društvenim mrežama pa je nemamo često priliku vidjeti.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

No sada je osvanula na Instagramu svoje poznate prijateljice, pjevačice Nine Badrić, i iznova sve očarala svojom ljepotom.

"Pogodite tko je šefica i zašto baš Anica", napisala je Nina uz fotku na kojoj je pozirala s Anicom i još dvije prijateljice, a otkrila je i da su se družila u Sarajevu gdje je pjevačica za vikend imala koncert.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Anica blista", "Anica je top, bila je ljepotica i ostala je", "Sve predivne, ali jedna je Anica", dio je komplimenata kojom su ispod fotke obasuli Anicu koja je ovaj mjesec napunila 46 godina.

Podsjetimo, Anica je davne 1995. godine pobijedila na izboru za Miss Hrvatske te je proglašena i prvom pratiljom na izboru za Miss svijeta. I ne samo to, haljina dizajnerice Branke Donassy koju je tada nosila proglašena je najljepšom na svijetu. Taj uspjeh niti jedna Hrvatica nije uspjela ponoviti ili nadmašiti, pa Anica još drži titulu naše najuspješnije misice.

Inače, Anica je i Robert u braku su od 2001. godine i zajedno imaju troje djece, kćeri Leticiju i Viktoriju te sina Marka.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene