naša velika konkurencija

Talijanka s Eurosonga jedina je žena kojoj je u zadnjih 10 godina nešto uspjelo poći za rukom!

Angelina Mango Angelina Mango Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Mango - 1 Angelina Mango - 2 Angelina Mango - 3 Angelina Mango - 8 Angelina Mango - 9 Angelina Mango - 10 Angelina Mango - 11 Angelina Mango - 12 Angelina Mango - 13 Angelina Mango - 7 +13 Angelina Mango - 6 Galerija

Angelina Mango jedna je od glavnih konkurentica našem Baby Lasagni te je i prva žena koja u posljednjih 10 godina predstavlja Italiju na Eurosongu.

Pjevačica Angelina Mango (22) prva je žena koja je u posljednjih deset godina pobijedila na talijanskom Sanremu te je tako dobila priliku predstavljati svoju zemlju na ovogodišnjem Eurosongu u Švedskoj.

Iako Italija, kao članica "velike petorke" Eurosonga, ima izravan plasman u finale, Angelina je u drugom polufinalu Eurosonga izvela svoju pjesmu "La Noia" na opće oduševljenje publike u Malmö Areni.

Pogledaji ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 inMagazin Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

22-godišnja Angelina slovi upravo kao jedna od favoritkinja ovogodišnjeg Eurosonga i opasna je konkurencija našem Baby Lasagni te je na kladionicama zasad na trećem mjestu za pobjedu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pa kakvo ludilo! Lasagni opet porasle šanse na kladionicama, ovakve brojke nisu imali ni nekadašnji pobjednici Eurosonga!

Zadnja žena koja je predstavljala Italiju na Eurosongu prije Angeline bila je pjevačica Emma koja je na natjecanju sudjelovala 2014. godine s pjesmom "la mia citta", a ona se tada nije baš proslavila i osvojila je 21. mjesto.

Pogledaji ovo Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 12 Celebrity Ovako švedski mediji pišu o Baby Lasagni: ''Šlagerizirani Rammstein za ljubitelje mačaka, ali simpatičan...''

Italija je dosad triput osvajala Eurosong. Prvu pobjedu davne 1964. godine donijela im je Gigliola Cinquetti s pjesmom "Non ho l'età". Italija je drugi put osvojila Eurosong 1990. godine, kada se natjecanje održavalo u Zagrebu, a tada je pobijedio Toto Cutugno s pjesmom "Insieme: 1992". Treću i zasad posljednju pobjedu na Eurosongu Italiji je 2020. godine donijela grupa Maneskin s pjesmom "Zitti e buoni". Nadamo se da se to ove godine neće promijeniti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene